Omul de bază al primarului Cristi Misăilă, declarat incompatibil prin sentință definitivă

0
559

Marian Lungu a pierdut procesul cu Agenția Națională de Integritate. Fost șef în Direcția de Finanțe și Garda Financiară, Marian Lungu a fost adus în Primăria Focșani de Cristi Misăilă la începutul mandatului său de edil șef. Misăilă și-a folosit fostul șef și mentor din Finanțe la diverse servicii din cadrul Primăriei: consilier personal, Corpul de control, DDSP, Serviciul Taxe și Impozite. Decizia definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție din data de 6 aprilie a.c. vine după recursul lui Marian Lungu la hotărârea Curții de Apel Galați privind incompatibilitatea acestuia ca funcționar public. În perioada noiembrie 2016-mai 2017, Lungu a fost și consilier în cadrul AANAF Vrancea și director al Direcției de Dezvoltare Servicii Publice din cadrul Primăriei Focșani. El a contestat decizia ANI de incompatibilitate, dar acțiunea sa a fost respinsă atât la Curtea de Apel cât și la ICCJ.

”Complet de judecată: Completul nr.2 NCPC
Numărul documentului de soluționare: 2078/2022
Data documentului de soluționare: 06.04.2022
Tipul documentului de soluționare: Hotarâre
Soluție: Recurs (alte soluţii) – Anulează cererea de recurs
Detalii soluţie: Admite excepţia netimbrării invocată din oficiu. Anulează recursul formulat de reclamantul Lungu Marian împotriva Sentinţei civile nr. 188 din 19 decembrie 2019 pronunţate de Curtea de Apel Galaţi – Secţia contencios administrativ şi fiscal în dosarul nr. 1030/91/2019, ca netimbrat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 6 aprilie 2022.” (sursa: Înalta Curte de Casație și Justiție)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentConducerea PNL Vrancea, susținere unanimă pentru candidatura lui Nicolae Ciucă la funcția de președinte al partidului
Articolul următorUn student din Focșani, în galeria campionilor Academiei de Poliție