Oficial: Nausica Mircea a câștigat concursul pentru postul de director al Centrului Cultural cu media 9,46

0
443

Consiliul Județean Vrancea a anunțat rezultatele concursului de proiecte de management la Centrul Cultural. De această dată este și un câștigător, cu ambele note peste 9, conform tabelului de mai jos.

Numărul dosarului de inscriere Nota obținută în cadrul primei etape – de analiză a proiectului de management Nota obținută în cadrul celei de a doua etape – de susținere a proiectului de management în cadrul unui interviu Nota finală – media notelor obținute în cadrul celor doua etape Rezultat concurs
 

8372

9,54 9,38 9,46 Admis
 

8450

7,68 7,48  

7,58

 

 

Respins

”În conformitate cu prevederile art. 10 alin. 7 din Anexa 1 la Ordinul Ministerului Culturii nr. 2799/2015 pentru aprobarea Regulamentului-cadru de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management, a Regulamentului-cadru de organizare şi desfăşurare a evaluării managementului, a modelului-cadru al caietului de obiective, a modelului-cadru al raportului de activitate, precum şi a modelului-cadru al contractului de management, este declarat câștigător candidatul care a obținut cea cea mai mare medie, cu condiția ca aceasta să fie de minimum 7. Potrivit dispozițiilor art. 20 alin. (1) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare – Candidații au dreptul să formuleze contestații asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea și desfășurarea concursului. Data limită pentru depunerea contestațiilor este 20.05.2021, ora 16.30.”, potrivit reprezentanților Consiliului Județean Vrancea. Chiar dacă nu s-au anunțat numele candidaților, din informațiile noastre Centrul Cultural Vrancea va fi condus de Nausica Mircea.