Ofertă tentantă din Marea Britanie pentru medicii stomatologi

0
19
Firmele britanice duc o campanie asiduă de recrutare de forță de muncă specializată din România. În această perioadă, britanicii caută 50 de medici stomatologi. Angajatorul pentru care sunt făcute recrutările este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de îngrijire medicală privată din Marea Britanie și Irlanda care are aproximativ 80 de posturi vacante în localități din Anglia, Irlanda de Nord, Scoția și Țara Galilor, precum Oxford, Cambridge, Manchester, London, Liverpool, Blackpool, Gloucester, Hull etc.
CNZ-SITE-CNZPot aplica pentru aceste joburi medicii dentiști cu o experiență de cel puțin doi ani de activitate, după finalizarea studiilor universitare și care au un nivel bun de cunoaștere a limbii engleze. Angajatorul cere, în acest sens, existența examenului IELTS cu o notă de cel puțin 6,5. În plus, candidații trebuie să fie înregistrați în Consiliul General al Dentiștilor din Marea Britanie sau cel puțin să fi început procesul de înregistrare.
Interviurile cu persoanele selectate vor avea loc în prima parte a lunii ianuarie 2016. CV-urile trebuie trimise în limba engleză.