Oamenii din Milcovul așteaptă dezvoltarea comunei de mulți ani. Se va putea, după 27 septembrie,, cu liberalul Maricel Lazăr în funcția de primar

0
156

PNL îl susține pe Maricel Lazăr pentru funcția de primar al comunei Milcovul, o comună care are mare nevoie de o schimbare, după 12 ani de administrație dezastruoasă a PSD. Deși se află foarte aproape de Focșani, comuna Milcovul pare încremenită în trecut. Chiar dacă a propus proiecte de dezvoltare și modernizare a localității, în calitate de consilier local, inițiativele liberalului Maricel Lazăr au fost respinse de primarul PSD. Astfel de exemple sunt construcția unei săli de sport și un proiect pentru iluminatul public, ambele propuse de consilierii PNL încă de acum 12 ani. Prin urmare, candidatul PNL la Primăria Milcovul este convins că dorința cetățenilor de schimbare se va fructifica pe 27 septembrie. “Particip la alegerile locale pentru că adevărata schimbare vine prin votul locuitorilor care cred în schimbare și modernizare. Comuna Milcovul trebuie să renască prin implicare și dorința de a reveni la normalitate, prin implementarea unor proiecte de dezvoltare care să aducă acea stare de bine pentru fiecare locuitor”, spune Maricel Lazăr. De schimbare la nivelul administrației locale este mare nevoie, din moment ce toate promisiunile primarului PSD au fost doar vorbe goale, iar proiectele de dezvoltare au întârziat să apară. “Mizeria este la ea acasă. Spiritul de gospodar nu există în comuna Milcovul. Am hotărât să mă implic pentru a aduce comuna la un standard de civilizație în ceea ce privește aducțiunea de gaze și iluminatul public. Pentru tineret trebuie creat un mediu adecvat, prin implementarea unor proiecte de dezvoltare care să-i privească direct, pentru ca aceștia să nu mai fie nevoiți să părăsească comuna”, a mai spus Maricel Lazăr.

Candidatul PNL și-a stabilit mai multe obiective de realizat dacă va obține votul cetățenilor din Milcovul. Obiectivele prioritare ale echipei liberale sunt asigurarea apei potabile pentru toți locuitorii comunei și racordarea fiecărei locuințe la rețeaua de gaze naturale. De asemenea, asfaltarea tuturor străzilor din comună, realizarea de șanțuri betonate și piste pentru biciclete, plantarea de arbori ornamentali, transparența activității primăriei și consultarea periodică a cetățenilor sunt obiective aflate în programul electoral al lui Maricel Lazăr. Pentru dezvoltarea și modernizarea comunei Milcovul, echipa PNL vine și cu alte propuneri concrete: realizarea unui câmp de panouri fotovoltaice care să asigure iluminatul în comună, achiziționarea de utilaje pentru lucrările din comună, înființarea unei societăți în subordinea Consiliului Local care să se ocupe de lucrările de infrastructură, modernizarea parcului și a locului de joacă din centrul civic, crearea unei baze sportive cu teren sintetic în satul Lămotești, amenajarea unui parc pentru copii în Lămotești, crearea unui fond de rezervă care să vină în sprijinul școlilor prin oferirea unei mese calde pe zi pentru elevi, achiziționarea unei autospeciale de pompieri. Un alt proiect important îl reprezintă transferul pârâului Argint de la Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare în administrarea comunei Milcovul, pentru a da posibilitatea atragerii de fonduri europene necesare modernizării cursului de apă prin realizarea de gabioane, alei și spații verzi. Toate acestea se pot realiza, cu o echipă liberală la Primăria Milcovul, în frunte cu primarul Maricel Lazăr, cu sprijinul Guvernului liberal și al Consiliului Județean Vrancea, condus de liberalul Cătălin Toma, după alegerile locale din 27 septembrie.

Material realizat de SC King News 24 SRL Focșani, la comanda PNL Vrancea, cod mandatar financiar 21200012