O tânără a rămas fără deget după ce și-a prins mâna la malaxorul de pâine

0
1181

O fată de 18 ani, din Pădureni – Mărășești, a rămas fără vârful unui deget. Ea l-a pierdut în urma unui accident de muncă. Fata a ajuns, ieri, la Spitalul Județean din Focșani, cu o ”plagă tăiată cu amputație la ultima falangă a degetului III de la mâna stângă”, potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon”. Ea a fost internată la Secția Chirurgie Plastică, unde a primit îngrijirile necesare.

Ce spune Poliția

„La data de 29 august a.c., ora 12.38, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Odobești au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o femeie, din comuna Jariștea, cu privire la faptul că o tânără, în vârstă de 18 ani, angajată la o societate comercială din comuna Jariștea, și-a tăiat un deget de la mâna stângă, în timp ce se afla la locul de muncă. Din cercetările efectuate de polițiștii ajunși la fața locului a rezultat că în timp ce se afla la locul de muncă și curăța pâlnia unui divizor de aluat aflat în funcțiune, din neatenție, tânăra ar fi introdus mâna stângă în zona dispozitivului de tăiere a aluatului, moment în care i-a fost retezată falanga superioară a degetului mijlociu de la mâna stângă.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. (IPJ Vrancea)”