O persoană încarcerată în urma accidentului de la Bizighești. Traficul se desfășoară alternativ

0
400

UPDATE   Echipajul de descarcerare a extras din autoturism o persoană de sex masculin, în vârstă de 85 de ani, politraumatizată prin accident rutier. Un echipaj SAJ a preluat pacientul și l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani. Totodată, pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului.

În urmă cu puțin timp a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112 producerea unui accident rutier pe DN2-E85, în localitatea Bizighești, în care au fost implicate un autoturism și un autocamion. Din primele informații, în urma impactului dintre acestea, au rezultat trei victime, una fiind rămasă încarcerată. La fața locului s-au deplasat 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 1 autospecială de descarcerare și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea. Intervenția este în dinamică. (ISU Vrancea)

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe DN 2 Focșani – Adjud, pe raza localității Bizighești, județul Vrancea, a avut loc un accident în care au fost implicate un autotren și un autoturism. Trei persoane au suferit rănite în urma coliziunii. Traficul se desfășoară dirijat, alternativ, pentru aproximativ 60 minute.