O nouă serie de angajări în armată

0
2085
MApN recrutează candidați pentru ocuparea a 1695 de posturi de SOLDAT/GRADAT PROFESIONIST– seria suplimentară 2022. Dintre acestea, 774 de posturi sunt prevăzute a fi încadrate prin repartizarea candidaților selecționați și declarați „Nerepartizat” în seria anterioară. Vă puteți înscrie până la data de 24 octombrie 2022.
Cei interesați trebuie să se adreseze pentru oferta completă, detalii și înscriere, la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar de care aparțin cu domiciliul. Gășiți adresele și numerele de telefon aici: www.recrutaremapn.ro/contactbir.php
Condițiile minime de recrutare sunt următoarele:
– cetăţenie română şi domiciliul stabil în România;
– vârsta între 18 ani împliniţi, la data începerii programului de instruire, şi cel mult 45 de ani împliniţi, la data finalizării programului de instruire;
– absolvirea cel puţin ai primilor doi ani de studiu din învăţământul secundar superior, în condiţiile prevăzute de Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare (minimul 10 clase);
– numai pentru arma „auto” şi/sau pentru specialităţile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma „geniu”: – să posede permis de conducere auto valabil, categoriile B şi C.
Condiţiile şi criteriile de recrutare pot fi consultate aici: https://www.recrutaremapn.ro/sgp.php
Selecția candidaților se va desfășura în perioada: 26 septembrie – 11 noiembrie.
Despre probele de selecţie citiţi aici: https://www.recrutaremapn.ro/selectie.php
Examinarea medicală va avea loc în perioada 3 octombrie – 15 noiembrie.
Termen final de întocmire sau actualizare a dosarelor de candidat: 25 noiembrie 2022.
Repartizarea candidaților pe unități militare, arme/servicii/specialități militare va avea loc în perioada 7-8 decembrie.
ATENȚIE! Se candidează pentru un post, nu pentru toate locurile scoase la concurs, așadar, concursul este pe post. Detalii obțineți de la personalul recrutor de la biroul informare-recrutare.
Prezentarea candidaților fără stagiu militar, în centrele de instrucție se va face în data de 9 ianuarie 2023 , iar a celor cu stagiu militar, în data de 6 februarie 2023. Informaţii complete şi consiliere veţi primi la biroul informare-recruatre din cadrul centrului militar de care aparţineţi cu domiciliul. (sursa: MApN)

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentJandarmeria Vrancea: 6 cadre noi au depus jurământul
Articolul următorULTIMA ORĂ Furnizarea apei, întreruptă pe Aleea Sudului din Focșani