O bătrână considerată moartă de rude și-a revenit ca prin minune

0
15

UPDATE: Bătrâna în vârstă de 85 de ani a decedat joi după-amiază, la Spitalul de Urgență.

O bătrână în vârstă de 85 de ani, din Focşani, considerată moartă de rudele ei, se află internată la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Urgenţă din Focşani.

Ea a fost găsită fără suflare de sora ei, venită în vizită, iar aceasta şi-a anunţat rudele, dar şi preotul, pentru a-i da ultima împărtăşanie. Bătrâna suferise o hipotermie severă şi în timp ce rudele o plângeau la căpătâi a dat semne de viaţă. Acestea au sunat la ambulanţă.

„Cei din familie au găsit-o ieri dimineaţă în stare de inconştienţă. Au crezut că a murit, au băgat-o în casă şi au făcut focul, după care au decis să cheme preotul. După o perioadă de timp, în cursul după-amiezii, femeia a deschis ochii şi, în aceste condiţii, membrii familiei au realizat că bătrâna nu este moartă şi au chemat ambulanţa. Echipa medicală care a ajuns la faţa locului a găsit femeia într-o stare de hipotermie severă. Este posibil ca aceasta să fi suferit un accident vascular cerebral, motiv pentru care a căzut şi nu a mai reuşit să facă focul pentru a se încălzi”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Marinela Preda, pentru reporterul Agerpres.