O altă afacere din sectorul turism-alimentație publică scoasă la vânzare

0
154

Proprietarii restaurantului Number One (care dispune și de câteva spații de cazare), din Focșani, vor să-și vândă afacerea. Ei au apelat la o agenție de profil și anunțul de vânzare a fost postat pe un site de specialitate. Oficial, prețul cerut este de 950.000 de euro.

”Vă propunem spre vânzare, în exclusivitate, cu comision 0% pentru cumpărător, Restaurant Pensiune (afacere la cheie), situat în centrul municipiului Focșani! Proprietatea propusă spre vânzare a fost renovată în totalitate, are o suprafață utilă de 650 mp, dispuși pe două nivele și subsol astfel:
– 288 mp la parter, unde se află restaurantul (cu sală pentru clienți de 200 mp, bucătărie de 70 mp și grup sanitar), total mobilat și utilat;
– 288 mp la etaj, unde sunt amenajate două camere cu pat matrimonial, două apartamente cu câte două paturi matrimoniale și o sală de protocol;
– 70 mp la subsol, amenajat ca și spațiu de depozitare.
Restaurantul dispune și de terasă exterioară de 700 mp, mobilată cu mese pentru clienți, spațiu pentru orchestră, cuptor pentru pizza, minibar, grup sanitar,etc. Această proprietate dispune de toate avizele pentru funcționare.”, se spune în anunțul de vânzare.

Ca o alternativă, se propune și închirierea afacerea, la un preț de 7.000 de euro pe lună. În urmă cu puțin timp a fost publicat și anunțul de vânzare pentru hotelul Unirea din Focșani. De asemenea, complexul Atlantic din Adjud a fost scos la vânzare de către proprietari.