joi, mai 30, 2024
AcasăActualitateNoul viceprimar al orașului Mărășești este fostul șef al Poliției Transporturi Feroviare

Noul viceprimar al orașului Mărășești este fostul șef al Poliției Transporturi Feroviare

Aleșii locali din orașul Mărășești au fost validați astăzi în funcții, în urma alegerilor locale din 5 iunie. În cadrul ședinței de constituire, primarul Valerică Chitic-PSD, a depus jurământul, totodată fiind ales și noul viceprimar al orașului. Este vorba despre Cătălin Arghire, care a fost ales cu voturile a 12 consilieri, respectiv zece de la PSD și două de la aleșii ALDE. Pentru această funcție a fost propus și Daniel Drăgan-PNL, care a fost votat doar de cei cinci aleși liberali. Cătălin Arghire a fost șef al Poliției Transporturi Feroviare și s-a pensionat recent.

chiticNoul Consiliu Local al orașului Mărășești este format din 17 consilieri, dintre care 10-PSD, 5 -PNL și 2- ALDE.

Trei aleși PSD au renunțat la mandat, ei fiind înlocuiți de supleanți. Astfel, au renunțat la mandate Ștefan Irescu, Ionuț Bulancea și Emilian Brașov. În locul acestora au fost validați consilierii Silviu Marian Chirilă, Mihaela Lazăr, Minu Măcrescu, Florica Tănase.

Daniel Drăgan-PNL, va trebui să opteze în următoarele zile între calitatea de ales local și funcția de director al Căminului de persoane vârstnice ”O nouă șansă”, aflat în subordinea Primăriei Mărășești.

consiliul local marasesti”Vreau să le mulțumesc locuitorilor orașului pentru modul în care au votat la alegerile din 5 iunie și pentru faptul că și-au exprimat în număr mare opțiunea electorală pentru candidații PSD, ceea ce ne onorează și ne obligă în același timp să le îndeplinim așteptările. Mulțumesc colegilor din PSD care au obținut acest rezultat, domnului Cătălin Arghire, cu care sper că voi face o echipă foarte bună în îndeplinirea obiectivelor pe care ni le-am asumat”, a declarat primarul Valerică Chitic.

”Voi depune toate eforturile și priceperea de care dispun, împreună cu colegii mei, pentru ca orașul Mărășești să aibă o dezvoltare cât mai frumoasă. Îmi exprim încrederea că echipa domnului primar Valerică Chitic va pune în practică programe cât mai bune, care să ducă la dezvoltarea orașului. Pentru mine este o onoare faptul că am fost ales și sper să mă ridic la înălțimea așteptărilor dumneavoastră”, a declarat viceprimarul Cătălin Arghire.

Dragan PNL Marasesti„Astăzi am participat la validarea CL Mărăşeşti în noua formulă. Dintre cei cinci consilieri, patru sunt pentru prima dată în Consiliul Local Mărăşeşti. Am candidat la funcţia de viceprimar, fără şanse reale pentru a dovedi din prima şedinţă că grupul PNL din CL Mărăşeşti se află în opoziţie. Susţinem proiectele benefice comunitătii noastre şi în acelaşi timp vom promova proiecte de hotărâre de consiliu local asa cum am promis în campania electorală:  înfiinţarea serviciului public de asistenţă medicală, suspendarea taxei de apa meteorică şi colectarea gunoiului pentru populaţia orasului Mărăşeşti cu taxa 0 lei. În acelasi timp vom lucra la transparenţa decizională si vom informa populaţia Oraşului Mărăşeşti despre hotărârile adoptate in CL. Vom vota întotdeauna împotriva unei organigrame a Primăriei Orasului Mărăşeşti care contine administrator public  şi consilieri personali. Urez succes echipe care va conduce primăria pentru următorii patru ani”, a declarat Daniel Drăgan, preşedintele PNL Mărăşeşti.

 consilieri marasestiComponența Consiliului Local Mărășești, în urma alegerilor locale din 5 iunie 2016 este următoarea:

 1. Arghire Cătălin  PSD
 2. Baclov Mihaela-Beatrice  PNL
 3. Boeru Gina   PSD
 4. Chirilă Silviu – Marian  PSD
 5. Ciontu Elisabeta  PNL
 6. Cosor Ghiță   PSD
 7. Crăițeanu Marius – Florin  PSD
 8. Drăgan Daniel  PNL
 9. Iordache Lenuța PSD
 10.  Lazăr-Costea Mirela – Ramona  PSD
 11.  Lupașcu Emilian  PNL
 12.  Măcrescu Minu – Gheorghe  PSD
 13.  Mihalcea Daniela  PSD
 14. Radu Emil PNL
 15. Rusu Gheorghe ALDE
 16.  Tănase Florica PSD
 17. Voicu Iulian ALDE

 Citeste si: Daniel Nicolaș și Florin Vetrescu rămân în echipă la Primăria Odobești

 


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu