Noua structură de conducere a USRPLUS Vrancea

0
452
94 de delegați, reprezentând filiale din județul Vrancea și Filiala Municipală Focșani au votat în această duminică, 4 iulie, conducerea județeană a USRPLUS, precum și delegații care îi vor reprezenta la Congresul Național al partidului din luna octombrie. După aceste alegeri interne, primele după fuzionarea dintre USR și PLUS, structura de conducere este următoarea:
Președinte: Liviu Mălureanu;
Vicepreședinți: Atanasiu Corina, Carabă Ionel, Lupu Petruț, Lungu George, Negruț Augustin, Tînjală Marian;
Membri ai Biroului Județean: Bălan Ana-Maria, Crăciun Marius Daniel, Manole Dan, Barbu Valentin, Codreanu Cristian, Petrișor Nicolae, Purluca Florin, Isac Marian,Lazăr Dorel, Georgescu Mihai, Severin Florinel Daniel, Ștefan Răzvan George.
Proaspăt ales președinte al Filialei Județene USRPLUS Vrancea, Liviu Mălureanu a mulțumit colegilor din județ și municipiu pentru încrederea acordată prin votul de duminică: „Ma bucură și mă responsabilizează larga susținere a colegilor pentru poziția de președinte. Prioritățile mandatului meu vor fi implementarea proiectelor promise în campaniile din 2020, transparentizarea administrației, absorbția de fonduri europene, susținerea micilor producători și întreprinzători locali. USR PLUS trebuie să capete în județ o voce și o identitate proprii, din ce în ce mai puternice. Scopul nostru comun este ca la alegerile din 2024 să reprezentăm o alternativă credibilă, viabilă și puternică pentru toți vrâncenii, să primim voturi nu pe promisiuni ci pe baza realizărilor. Felicitări noii echipe!”. (comunicat USR Vrancea)