Noroc pentru o bătrână care s-a rătăcit în drumul spre casă/ Ea a fost găsită de polițiști după apelul unui operator de la un call center

0
787

În cursul zilei de ieri, un operator al unui call center a apelat în mod aleatoriu un număr de telefon, pentru a prezenta oferte de achiziționare a unor servicii de telefonie. La capătul firului a răspuns, din fericire și bunica Safta care i-a relatat că s-a rătăcit într-o zonă cu vegetație înaltă și nu mai poate să ajungă la domiciliu, având probleme cu vederea la cei 85 ani. Operatorul call-center a apelat imediat S.N.U.A.U. 112 și a comunicat toate datele deținute dar și cele relatate de bunică, reținând că localitatea ar fi un sat care începe cu litera „F” dintr-o zonă de munte.

Colegii noștri, Valentin și Andrei, au fost cei care au făcut imediat conexiunea esențială cu datele oferite prin apelul 112 și, alături de un reprezentant al S.V.S.U. Andreiașu, au plecat în căutarea femeii, reușind să o găsească la o distanță de circa 1 km de casă, într-o zonă împădurită. Acasă, într-o locuință izolată din satul Fetig, a povestit colegilor că, deși are probleme cu vederea, în cursul zilei a reușit să ajungă la rude în centrul satului, iar când a plecat către domiciliu, a luat-o pe o scurtătură dar s-a rătăcit în pădure. Bunica Safta a fost condusă la domiciliu și, din fericire, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. (sursa: IPJ Vrancea)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentOlanda nu este împotriva aderării României la spațiul Schengen, dar nici nu spune DA răspicat
Articolul următorSelecții și testări la Centrul Județean de Excelență Vrancea