duminică, iunie 23, 2024
AcasăActualitateNoi angajări la Penitenciarul Focșani

Noi angajări la Penitenciarul Focșani

Administraţia Naţională a Penitenciarelor recrutează candidaţi în vederea participării la concursul pentru încadrarea ca polițist de penitenciare pentru 5 posturi de agent operativ din cadrul Penitenciarului Focșani. Termenul de înscriere și de depunere a dosarului de concurs este de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunțului, adică până la data de 28 aprilie 2023, inclusiv, ora 15.00. În perioada de înscriere, candidații își pot depune dosarele în intervalul orar 08.00-15.00.

De asemenea, instituția mai organizează un concurs pentru ocuparea altor două posturi vacante la Penitenciarul Focșani: 1 post vacant de ofițer asistent social, 1 post vacant de agent conducător auto. Termenul de înscriere și de depunere a dosarului de concurs este de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunţului, adică până la data de 02 mai 2023, inclusiv, ora 15.00, pentru postul de ofițer asistent social și până la data de 03 mai 2023, inclusiv, ora 15.00, pentru postul de agent conducător auto. În perioada de înscriere, candidații își pot depune dosarele în intervalul orar 08.00-15.00.

Taxa de participare la concurs este de 150 de lei şi se plăteşte la structura financiară a Penitenciarului Focșani.

Concursurile se vor organiza şi desfăşura în cadrul Penitenciarului Focșani în conformitate cu prevederile Ordinului ministrului justiției nr. 3065/C din 23 iulie 2020 pentru aprobarea Regulamentului privind modul de organizare şi desfăşurare a concursurilor/examenelor de ocupare a posturilor vacante de poliţist de penitenciare şi a Procedurii privind desfăşurarea verificărilor specifice şi criteriile de apreciere a comportamentului corespunzător principiilor care guvernează profesia de poliţist de penitenciare.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la structura de resurse umane a Penitenciarului Focșani, strada Liliacului nr. 41 (cartier Mîndrești), telefon 0237/258.707, int, 118, pe site-ul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor și al Penitenciarului Focșani. (sursa: scms. de poliție penitenciară Ovidiu Popescu, purtător de cuvânt Penitenciarul Focșani)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu