joi, iulie 25, 2024
AcasăELECTORALNicușor Halici: Interesul meu este dezvoltarea Vrancei! Obiectivul meu este unul clar:...

Nicușor Halici: Interesul meu este dezvoltarea Vrancei! Obiectivul meu este unul clar: Vrancea Marilor Investiții!

Dragi vrânceni,

Duminică, sunteți chemați la urne pentru a vă alege primarul, consilierii locali, președintele Consiliului Județean, consilierii județeni. Sunt reprezentanții dumneavoastră, cei pe care îi mandatați să facă din comunitățile unde locuim, ACASĂ.

Un sat, o comună, un oraș, un municipiu, un județ nu sunt doar locuri, nu sunt doar locuințe și străzi, școli și spitale, parcuri și cinematografe, fabrici și magazine. Sunt toate acestea la un loc și mult mai mult decât atât. Sunt momente, sunt amintiri, sunt prima zi de școală, prima întâlnire, sunt evenimente fericite alături de familie și prieteni, sunt emoții, trăiri, sentimente.

Și tocmai de aceea, este o mare responsabilitate a noastră, a oamenilor politici, să ne asigurăm că sunteți în siguranță în orice localitate, că există unități de învățământ moderne și dotate corespunzător, că infrastructura rutieră este reabilitată, că unitățile sanitare oferă servicii de calitate, că există locuri de muncă, iar oamenii de afaceri, mai mici sau mai mari, au oportunități de investiții.

Știu că mulți dintre dumneavoastră v-ați pierdut răbdarea. Știu că ați fi vrut ca politicienii de ieri să se fi ținut de cuvânt și să-și fi îndeplinit toate promisiunile. Știu că ați fi dorit să promită mai puțin și să facă mai mult.

Dar noi suntem politicienii de azi. Schimbarea vine din interior, iar în contextul politic actual al județului Vrancea, acest lucru trebuie să fie mai mult decât un simplu slogan. Demonstrând o abordare revitalizată a politicii, partidul nostru a atras oameni din cele mai diverse domenii profesionale, majoritatea tineri și determinați, cu viziuni noi și solide despre viitorul comunității noastre.

Pentru că în centrul dezvoltării economice și sociale stau oamenii, piloni esențiali pe care se ridică comunitatea noastră. Şi cu acest gând în minte, PSD a adus în echipă profesioniști competenți și ambițioși din domenii cheie: medici dornici să aducă îmbunătățiri în sistemul nostru de sănătate, punând accent pe prevenție și accesibilitate, ingineri gata să implementeze soluții tehnologice și infrastructurale de ultimă oră, propulsând Vrancea într-o nouă etapă a inovării, profesori care înțeleg importanța educației și sunt dedicați îmbunătățirii standardelor și integrării metodelor didactice moderne, juriști cu un simț profund al justiției și al eticii, capabili să modeleze un climat de lege și ordine echitabil şi, nu în ultimul rând, agricultori determinați să inoveze practicile agricole şi să modernizeze agricultura vrânceană.

Această nouă viziune, alimentată de competență şi diversitate, conturează ambițiile partidului de a ne prezenta în fața vrâncenilor cu un mesaj clar: suntem gata să luăm decizii adaptate necesităților și aspirațiilor timpului nostru, să promovăm o conduită inclusivă și responsabilă. Suntem, mai mult ca niciodată, pregătiți să ne asigurăm că fiecare voce este auzită și fiecare contribuție este valorizată.

A fi ales public înseamnă să porți pe umeri așteptările și speranțele unei întregi comunități. Din postura de parlamentar și prefect al județului Vrancea, am avut privilegiul și responsabilitatea de a reprezenta interesele vrâncenilor și de a determina schimbările benefice de care era atâta nevoie, luptându-mă să aduc în Vrancea fonduri pentru drumuri, școli și grădinițe, alimentare cu gaze, sisteme de canalizare și de alimentare cu apă etc.

Am spus-o și o repet: eu nu duc lupte politice. În această campanie am vorbit despre mine, despre echipa mea, despre ce am făcut și ce vreau să facem în continuare pentru Vrancea și pentru vrânceni. Cred într-o competiție politică onorabilă, curată, fără atacuri, o competiție despre fapte, despre proiecte concrete.

Știu că pentru mulți dintre dumneavoastră scena politică este una spre care nu priviți de multe ori nici cu plăcere, nici cu interes. Și credeți-mă, vă înțeleg! Dar vă îndemn să analizați cu responsabilitate lista pe care v-o propunem pentru Consiliul Județean și sunt convins că veți descoperi oameni pe care vă puteți baza, adevărați profesioniști în domeniile lor.

Lupta mea este pentru binele vrâncenilor! Interesul meu este dezvoltarea Vrancei! Obiectivul meu este unul clar: Vrancea Marilor Investiții!

PSD are în Vrancea cei mai competenți candidați pentru funcțiile de primari, consilieri locali și consilieri județeni. Împreună, formăm o echipă pentru vrânceni, iar obiectivele noastre sunt cele ale comunităților pe care le reprezentăm.

“Așa să îmi ajute Dumnezeu!” (CMF: 21240002)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu