Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu și alți demnitari, așteptați la Focșani, pe 24 ianuarie / Liderii PNL ar putea participa și la Balul liberalilor vrânceni

0
906

Se anunță un desant al coaliției PNL-PSD în teritoriu, săptămâna viitoare, de Ziua Unirii Principatelor Române. În prima parte a zilei de 24 ianuarie, liderii și o serie de miniștri ai Cabinetului Ciucă vor participa la manifestările de la Iași. Apoi, Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu, dar și Lucian Bode (ministrul Afacerilor Interne), Angel Tîlvăr (ministrul Apărării Naționale) și alți demnitari PNL și PSD sunt așteptați la manifestările de la Focșani dedicate împlinirii a 164 de ani de la unirea Moldovei cu Țara Românească. Cei doi premieri – actualul și următorul, la rotativa din luna mai – vor să facă un mic turneu de imagine de Ziua Unirii Principatelor Române și să ofere electoratului senzația de unitate a coaliției de guvernare. Deocamdată, din partea organizațiilor județene ale celor două partide aflate la guvernare nu au fost transmise informații cu privire la demnitarii care vor participa la manifestările ce vor avea loc la Focșani marți, 24 ianuarie.

Dacă vor ajunge la Focșani marți, 24 ianuarie, este posibil ca liderii PNL, în frunte cu președintele partidului, Nicolae Ciucă, să participe și la Balul liberalilor vrânceni. Data de 24 ianuarie reprezintă și actul de naștere a Partidului Liberal în Vrancea, astfel că liberalii vrânceni organizează, cu această ocazie, un bal devenit tradițional. (sursa foto: G4Media)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentSe apropie minivacanța de Unirea Principatelor Române
Articolul următorSalvamontiștii vrânceni au avut peste 100 de acțiuni în teren în anul 2022