Ne-am unit și mergem la victorie

0
3385
USR și PLUS au făcut o alianță electorală pentru a oferi oamenilor decenți din România o alternativă care poate să câștige alegeri.
 
USR şi PLUS au decis, la începutul lunii februarie, să formeze Alianța 2020 USR PLUS pentru a candida împreună la viitoarele alegeri europarlamentare, dar și pentru a deveni principala forță de opoziție din România. Am făcut alianța pentru că împreună putem să le spunem oamenilor: acum avem o șansă reală să schimbăm România, să câștigăm alegerile, să preluăm guvernarea și să readucem țara pe drumul european. Împreună putem face asta. 
Alianța USR-PLUS are cea mai bună echipă de candidați, mai bună decât oricare altă variantă pe care românii au putut să o voteze de când sunt alegeri europene în România. Avem oameni cu experiență în administrația publică – un fost premier, foști miniștri – oameni care au lucrat ani de zile în instituțiile europene, profesioniști din mediul privat și activiști din societatea civilă, oameni care s-au luptat ani în șir pentru cei care nu au. Pe 26 mai este prima bătălie, atunci începem. Urmează doi ani de alegeri, la finalul cărora vrem ca România să scape de penali și de impostori și să aleagă în fruntea țării oameni onești și competenți.
Alianța 2020 USR-PLUS este o alianță electorală pentru alegerile de pe 26 mai, dar vrem să mergem împreună la toate alegerile care urmează – prezidențiale, locale și parlamentare. Obiectivul nostru este că câștigăm alegerile parlamentare din 2020 și să dăm României un guvern onest și competent.
„USR și PLUS aduc mulți oameni noi în politică. Suntem antreprenori, funcționari, medici, profesori, IT-iști sau agricultori. Avem în rândurile noastre oameni din toate colțurile țării și de toate felurile. Niciunul dintre noi nu visa să devină politician. Dar am ajuns aici pentru că niciunul dintre noi nu a mai vrut să stea deoparte și să se uite la televizor cum viitorul lui și al celor din jur este decis de niște politicieni corupți și incompetenți.” – Dan Barna, președintele Uniunii Salvați România – USR. (Alianța 2020 USR PLUS)