duminică, iunie 23, 2024
AcasăPoliticaMirela Bîznă acuză PSD şi PNL că "aleargă după candidații PMP”

Mirela Bîznă acuză PSD şi PNL că „aleargă după candidații PMP”

La mijlocul acestei luni, conducerea centrală a Partidului Mișcarea Populară a desemnat-o pe Mirela Bîznă să preia șefia organizației județene Vrancea. După această decizie, primarul comunei Țifești, Gabriel Postolache, și secretarul general al PMP Vrancea, Dan Dumitru, s-au retras din formațiunea lui Traian Băsescu. Nici fostul președinte interimar, Bogdan Nechita, nu a mai activat din acel moment.
Noul președinte, Mirela Bîznă, susține că PMP se va manifesta ca un partid de opoziție, care își dorește să răstoarne puterea USL din județul Vrancea. ”Este pentru prima dată când un partid din Vrancea este condus de o femeie. De 26 de ani, politica vrânceană este făcută de un grup restrâns de oameni care au îngropat județul. USL defilează nestingherit în Vrancea și nu există opoziție adevărată. Sunt blaturi la ordinea zilei între PSD și PNL iar PSD și-a creat și partide satelit, gen UNPR și ALDE. Partidul Mișcarea Populară nu s-a vândut PSD-ului, așa cum au afirmat unele persoane care au părăsit acest partid”, susține președintele PMP Vrancea, Mirela Bîznă. Noul președinte al PMP Vrancea spune că ușa formațiunii sale este deschisă foștilor membri de partid dar și altora care doresc să facă politică și să lupte împotriva PSD. ”Nu înțeleg atitudinea celor care au plecat dar asta este decizia lor. Am vorbit cu toți candidații pentru posturile de primari din localitățile județului, anunțați de fosta conducere, și cei mai mulți au rămas alături de Partidul Mișcarea Populară. Doar 2-3 oameni s-au retras. Noi vom face o campanie activă, nu ne vom ascunde. Deși se declară partide mari și cu multe resurse, vedem că PSD și PNL aleargă după candidații PMP”, a mai declarat președintele PMP Vrancea.
După candidatura la alegerile parlamentare din 2012, Mirela Bîznă s-a retras de pe scena politică județeană. Ea a revenit în toamna anului trecut, în Partidul Mișcarea Populară, atunci când a fost desemnată să preia conducerea organizației PMP Focșani și să candideze la Primăria Focșani din partea formațiunii lui Traian Băsescu.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu