Minor arestat pentru tâlhărie. El a furat două telefoane mobile

0
235

La data de 10 februarie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției Municipiului Focșani, a fost documentată activitatea infracțională a unui minor în vârstă de 17 ani, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată și a unei infracțiuni de furt din auto.

Astfel, la data de 7 ianuarie a.c., ora 13.30, profitând de neatenția conducătorului unei autoutilitare ce se afla staționată pe Bulevardul Republicii din municipiul Focșani și de faptul că portierele erau neasigurate, minorul a sustras de pe bordul vehiculului un telefonul mobil în valoare de 700 lei. De asemenea, la data de 25 ianuarie a.c., ora 20.00, minorul s-a deplasat pe strada Tisa, unde, prin acte de violență, i-a sustras unei femei din municipiul Focșani un telefon, prejudiciul cauzat fiind în valoare de 500 lei.

Față de minor, s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Focșani, cu propunere de arestare preventivă. În cauză cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a minorului și tragerea la răspundere penală a acestuia. (IPJ Vrancea)