duminică, iunie 23, 2024
AcasăAdministratieMihai Nedelcu a demisionat din funcția de președinte al Consiliului de Administrație...

Mihai Nedelcu a demisionat din funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Spitalului Județean Focșani / Unitatea focșăneană, în atenția Corpului de Control al Ministerului Sănătății

O investigație de presă realizată de jurnaliștii cotidianului Adevărul a dus la o demisie în Vrancea. Medicul Mihai Nedelcu, consilier local și candidat PSD pentru un nou mandat în CL Focșani, vicepreședinte al PSD Focșani, a demisionat din funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” Focșani. Mihai Nedelcu nu are voie, conform legii, să dețină o funcție politică și să fie și președintele CA al unei instituții publice. ”Mi-am dat demisia din această funcție, pentru că nu vreau să creez probleme suplimentare.”, a precizat Mihai Nedelcu pentru Adevărul.

În schimb, managerul interimar al Spitalului Județean, Rodica Ifrim, susceptibilă tot de incompatibilitate, nu a luat nicio decizie. Doctorița figurează, încă, drept colaboratoare cu 3 clinici private, deși nu are voie. Prin urmare, managerul interimar al unității spitalicești vrâncene a intrat în vizorul Corpului de Control al Ministerului Sănătății.

Articolul complet poate fi citit în cotidianul Adevărul.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu