Mihai Copaci nu scapă de arestul preventiv

0
108

Judecătorii Tribunalului Vrancea au decis astăzi că Mihai Copaci, fostul preşedinte al Casei de Asigurări de Sănătate Vrancea, trebuie să rămână în următoarele 30 de zile în arest preventiv, aşa cum au cerut procurorii DNA. Decizia de astăzi poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Galaţi.

„În temeiul art. 207 alin.6 Cod pr. penala raportat la art.348 alin.2 Cod pr.penala constata legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului Copaci Mihail, în prezent aflat în Arestul I.P.J.Vrancea. În baza art. 207 alin.4 C.proc.pen. menţine arestarea preventivă a inculpatului Copaci Mihail, pana la o noua verificare, dar nu mai mult de 30 de zile. Respinge ca nefondata cererea formulata de inculpat, prin aparator, de inlocuire a masurii arestarii preventive cu o alta masura preventiva.Cheltuielile judiciare raman in sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, este decizia judecătorilor.

Mihai Copaci solicitase înlocuirea măsurii arestului preventiv cu o altă măsură, mai uşoară. Fostul șef al CJAS Vrancea a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru luare de mită