miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăActualitateMieii pot fi tăiați în Piața Obor

Mieii pot fi tăiați în Piața Obor

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Vrancea și-a dat acordul pentru amenajarea unui spațiu de sacrificare a animalelor în preajma sărbătorilor pascale. Este vorba de un spațiu temporar de sacrificare a mieilor, ce va funcționa în Obor, în perioada 11-15 aprilie, între orele 7.00-17.00. La solicitarea Primăriei Focșani, sacrificarea mieilor se va realiza în spațiul respectiv din Piața Obor, sub supraveghere sanitară veterinară, cu respectarea condițiilor de igienă stabilite de reglementările europene în domeniu.
În același timp, inspectorii DSVSA desfășoară, până la Sărbătorile de Paști, acțiuni zilnice pentru respectarea condițiilor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor din toate târgurile de animale, piețele agroalimentare, unitățile de tăiere, procesare, depozitare, comercializare și unitățile de alimentație publică. De asemenea, în toate piețele agroalimentare, la sediile DSVSA, CSVSA și SCVZ se asigură permanența. În piețe și în spațiile special amenajate în care vor fi valorificate carnea și produsele de origine animală se asigură necesarul de personal sanitar veterinar și permanența, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

ARTICOLE SIMILARE
spot_img
- Advertisment -

Cele mai citite

Mieii pot fi tăiați în Piața Obor

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Vrancea și-a dat acordul pentru amenajarea unui spațiu de sacrificare a animalelor în preajma sărbătorilor pascale. Este vorba de un spațiu temporar de sacrificare a mieilor, ce va funcționa în Obor, în perioada 11-15 aprilie, între orele 7.00-17.00. La solicitarea Primăriei Focșani, sacrificarea mieilor se va realiza în spațiul respectiv din Piața Obor, sub supraveghere sanitară veterinară, cu respectarea condițiilor de igienă stabilite de reglementările europene în domeniu.
În același timp, inspectorii DSVSA desfășoară, până la Sărbătorile de Paști, acțiuni zilnice pentru respectarea condițiilor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor din toate târgurile de animale, piețele agroalimentare, unitățile de tăiere, procesare, depozitare, comercializare și unitățile de alimentație publică. De asemenea, în toate piețele agroalimentare, la sediile DSVSA, CSVSA și SCVZ se asigură permanența. În piețe și în spațiile special amenajate în care vor fi valorificate carnea și produsele de origine animală se asigură necesarul de personal sanitar veterinar și permanența, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu