Meteo: vremea de iarnă se prelungește câteva zile

0
455

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat avertizările și informările de specialitate. În sud-estul țării (inclusiv în Vrancea) temporar vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare, vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 55-65 km/h și local va fi viscol. Codul galben va fi în vigoare până marți dimineață, iar în județele Constanța și Tulcea va fi cod portocaliu de ninsori viscolite și vizibilitate redusă.

Meteorologii spun că vremea își va menține coordonate de iarnă până joi, 3 martie, în multe regiuni din țară. În estul, sudul și centrul țării, precum și în zona Carpaților Orientali și Meridionali, temporar va ninge, iar local se va depune strat de zăpadă. Vântul va avea intensificări în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei, precum și în zona montană înaltă, cu viteze în general de 45-50 km/h, viscolind ninsoarea. Totodată, până la mijlocul săptămânii, vremea va fi rece pentru începutul lunii martie în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în est și sud-est, unde și vântul va amplifica senzația de rece.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentGura Caliței, Măicănești și Focșani, singurele localități cu rată de infectare peste 6 la mie
Articolul următorPeste 200 de locuri de cazare în Vrancea, pentru refugiații ucraineni/ Majoritatea, la persoane private