Mesaj de la Kaufland pentru combaterea risipei alimentare

0
681
Combaterea risipei alimentare este un obiectiv general al întregii omeniri. Fiecare guvern, instituție, organism sau companie din întreaga lume încearcă să găsească modalități de rezolvare a acestei probleme majore la nivel mondial.
Rețeaua de hipermarketuri Kaufland se implică în această acțiune și a publicat un mesaj în sensul diminuării risipei alimentare, precum și în concordanță cu perioada de risc epidemiologic pe care o traversăm: compania le transmite clienților să vină la cumpărături cu lista deja făcută, pentru a ști exact ce trebuie cumpărat și pentru a nu pierde prea mult timp în supermarket. ”O listă de cumpărături poate face minuni. Și pentru buzunarul tău, și pentru combaterea risipei alimentare. Să o ai la tine pe foaie, pe telefon sau oriunde ți-e ție comod și să o urmezi îndeaproape, ca să eviți să cumperi tot ce-ți face cu ochiul și, mai apoi, să arunci ce a fost în plus. Planifică-ți mesele, fă-ți lista de cumpărături în funcție de planificare și ține-te de listă când vii la cumpărături. Împreună combatem risipa alimentară!”, au scris reprezentanții Kaufland România pe pagina de Facebook.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentO primărie din Vrancea ajută cetățenii cu întocmirea dosarelor de înmatriculare a autovehiculelor
Articolul următorPromovarea probei scrise a examenului național pentru funcțiile de director și director adjunct de școli, sub media națională, în Vrancea