Merită să cumperi Samsung S22 Ultra?

0
555

Samsung a lansat în acest an trei modele Samsung S22: S22 Standard, S22+ și S22 Ultra. După cum sugerează și numele, Ultra este cel mai premium model, iar prețul reflectă acest lucru. Deci merită să plătești mai mult pentru el?

Să începem prin a compara specificațiile brute ale Samsung S22 Ultra cu cele ale fraților săi mai mici și mai ieftini. Există o mulțime de lucruri pe care le vei obține indiferent de modelul pe care îl alegi.

Toate cele trei modele Galaxy S22 au procesor Snapdragon 8 Gen 1, cel puțin 8 GB RAM, cel puțin 256 GB spațiu de stocare, o cameră ultrawide de 12 MP, o cameră teleobiectiv 3x, încărcare wireless, rezistență la apă IP68 și Android 12 cu One UI 4. Lăsând deoparte display-ul și camerele suplimentare, principalele specificații pe care le poți actualiza mergând cu modelul Ultra sunt RAM (12 GB) și stocare (până la 1 TB). Desigur, modelul Ultra mai mare are și cea mai mare baterie din grup (5.000mAh). Deci, dacă te uiți doar la elementele de bază, poți obține multe funcții de pe Samsung S22 Ultra și pe S22 Standard și S22+. Cu toate acestea, asta înseamnă că vei ignora lucrurile care deosebesc cu adevărat Samsung S22 Ultra de frații săi.

În primul rând, Samsung S22 Ultra este masiv. Are un display AMOLED dinamic de 6,8 inci cu rezoluție QHD+ (1440×3088) și o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Aceasta este o rezoluție mai mare decât pe celelalte două modele.

Dincolo de dimensiune și rezoluție, există câteva diferențe mai subtile. Afișajul lui Ultra poate fi reglat între 1-120Hz, în timp ce celelalte două pot merge de la 10-120Hz. Ecranul lui Samsung S22 Ultra poate deveni mai luminos și în lumina directă a soarelui.

Cu excepția cazului în care nu te interesează atât de tare calitatea afișajului, Samsung S22 Ultra probabil nu merită banii în plus doar pentru afișaj. Samsung S22+ are un afișaj foarte asemănător și este cu doar 0,2 inci mai mic. Însă la camerele foto este locul în care Samsung S22 Ultra începe să se îndepărteze puțin mai mult de celelalte două modele. Ultra are cinci camere în total, comparativ cu cele patru de pe S22+ și S22 standard. Camera principală de pe S22 Ultra este de 108MP, ceea ce este dublu față de megapixelii camerelor principale de pe celelalte două modele. Pe lângă camera teleobiectiv 3x pe care o au toate cele trei modele, Ultra are și o cameră teleobiectiv 10x. Camera frontală a lui Ultra este, de asemenea, mult mai mare, ajungând la 40MP comparativ cu 10MP la celelalte două.

A avea mai multe camere este întotdeauna un lucru bun pe smartphone-uri. Acest Ultra de la Samsung iti ofera multa flexibilitate pentru a obține orice fotografie. Cu două teleobiective, poți mări la două distanțe diferite fără a pierde calitatea în fața zoomului digital. În ceea ce privește software-ul, Ultra îți permite și să fotografiezi în RAW.

Dacă îți pasă foarte mult de camere și de a obține cele mai bune fotografii pe care le poți, Samsung S22 Ultra merită cu siguranță upgrade-ul față de celelalte două modele. Ultima diferență majoră între Samsung S22 Ultra și celelalte modele este S Pen. Samsung S21 Ultra a acceptat S Pen, dar nu a fost încorporat în telefon. S22 Ultra are un slot pentru S Pen, ceea ce îl face mult mai convenabil.

Samsung a distrus seria Note în 2021, așa că Samsung S22 Ultra este în esență Galaxy Note 22. Nu mai trebuie să îți faci griji că porți cu tine S Pen și că îl pierzi. De asemenea, beneficiezi de toate funcțiile grozave ale software-ului S Pen din seria Note. Deci dacă îți plăcea Galaxy Note, Samsung S22 Ultra merită cu siguranță să plătești în plus. Ecranul masiv de 6,8 inci este o pânză excelentă pentru utilizarea stiloului.

În concluzie, Samsung Galaxy S22 Ultra nu este un telefon ieftin. De fapt, la lansare, a fost unul dintre cele mai scumpe telefoane Android pe care le puteai cumpăra. Totuși, primești multe pentru prețul acela. Dacă camerele sau S Pen-ul sunt importante pentru tine, probabil că merită să plătești banii în plus. Patru ani de actualizări majore pentru Android de la Samsung vor ajuta la menținerea telefonului în funcțiune pentru o lungă perioadă de timp.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentDosarele penale pentru șoferi fără permise de conducere
Articolul următorBeat la volan, un brașovean a ajuns în șanț cu mașina, la Obrejița