Mega Image Focșani ar putea deschide câteva magazine până la Paști

0
876
Mai multe unități comerciale care au aparținut companiei Zanfir au fost închise în urmă cu puțin timp. Noul proprietar, compania belgiano-olandeză Ahold-Delhaize, a început să reamenajeze și să rebranduiască o parte din aceste magazine. Pe ușile unora dintre ele au fost lipite afișe cu informația că se vor redeschide pe data de 26 aprilie. Sunt, totuși, câteva unități mari, precum cea din centrul Focșaniului (ex-Big) și hypermarketul de la intersecția șoselei de centură cu Drumul Surăii, care vor fi închise și reamenajate peste câteva luni. 
Potrivit datelor furnizate de reprezentanții companiei care operează rețeaua de retail Mega Image, cele 10 magazine din rețeaua Zanfir, situate în Focșani și în împrejurimi, respectiv  Adjud, Panciu, Dărmăneşti şi Târgu Ocna, vor fi integrate în următoarele luni de către Mega Image astfel: 8 unități vor fi transformate în magazine Mega Image, format mediu și mic, potrivit suprafeței utile, și două unități vor fi transformate în Shop&Go. În județul Bacău, Mega Image a deschis, deja, primul magazin în municipiul Bacău, urmând ca fostele unități Zanfir din Dărmănești și din Tg. Ocna să fie rebranduite în scurt timp.
Pe data de 13 martie a.c., Mega Image a anunțat că a finalizat preluarea rețelei Zanfir din Vrancea, ca urmare a aprobării achiziției de către Consiliul Concurenței. Despre această achiziție se vorbea încă din toamna anului trecut, tranzacție negată, cu vehemență, de administratorul rețelei Zanfir, la vremea respectivă. “Preluarea celui mai important jucător din industria de retail de pe piața locală din zona Vrancea face parte din strategia noastră de dezvoltare și expansiune în noi teritorii. Ne consolidăm astfel poziția într-o regiune cu potențial, cu o piață deja matură, în care abia așteptăm să ne întâlnim cu noi clienți și să le aducem oferta noastră de produse de calitate, să îi inspirăm și să le oferim noi experiențe la cumpărături. Felicităm în același timp familia Zanfir pentru modelul performant de business pe care l-au dezvoltat,” declara, în luna martie, Mircea Moga, CEO Mega Image.