Meciuri importante în aceste zile pentru echipele CSM Focșani 2007

0
15

Echipele CSM Focșani 2007 au meciuri importante, pe teren propriu, în acest weekend. Primii care intră pe terenul de joc sunt baschetbaliștii. Jucătorii lui Mihai Petruț vor evolua astăzi, pentru prima dată în Liga Națională, în fața propriilor suporteri. CSM Focșani 2007 va juca, în etapa a treia, la Sala Sporturilor din municipiu, împotriva echipei CS Universitatea Cluj. Meciul va începe la ora 17.00. În primele două partide ale Grupei C, disputate în deplasare, baschetbaliștii focșăneni au obținut două victorii: 78-69 la CS Rapid București și 79-60 la CN Aurel Vlaicu București.

Mâine după-amiază, pe stadionul Milcovul, se va disputa partida de fotbal dintre CSM Focșani 2007 și Știința Miroslava (Iași), contând pentru etapa a IX-a a campionatului Ligii a III-a. Meciul va începe la ora 15.00. Fotbaliștii lui Vasile Burgă au început foarte bine această ediție de campionat, având 4 victorii, 3 egaluri și o singură înfrângere (în fața liderului Oțelul Galați, formație ce aspiră la promovare). CSM Focșani 2007 se află, acum, pe poziția a VI-a în Seria I, cu 15 puncte.

Tot mâine, dar începând cu ora 18.30, intră în arenă și handbaliștii. Sala Sporturilor din municipiu va găzdui una dintre cele mai dificile confruntări ale CSM Focșani 2007 din Liga Națională: va întâlni campioana en titre, Dinamo București. Și handbaliștii au avut un start de sezon foarte bun. Ei se află pe locul al IV-lea, cu 13 puncte, acumulate în primele 6 etape.