„Meciul” Pogorevici-Misăilă, o nouă rundă. Juristul, trimis “la un pas de ușa primăriei”

0
764

Disputa de la Primăria Focșani dintre primarul Cristi Misăilă și juristul Liviu Pogorevici merge mai departe. După ce în urmă cu câteva zile Liviu Pogorevici a declarat că este hărțuit de primar, pentru că edilul l-a pus să dea notă explicativă pentru faptul că a participat la o ședință de consiliu local, o altă dispoziție a primarului Misăilă este de natură să amplifice războiul. Pe 15 noiembrie, primarul l-a desemnat pe Liviu Pogorevici să se ocupe de preluarea cererilor și declarațiilor pe proprie răspundere de la familiile și persoanele singure care solicită ajutor pentru încălzirea locuinței cu energie termică. Practic, primarul a creat un punct de lucru la parterul Primăriei Focșani și l-a trimis pe Liviu Pogorevici să asigure această activitate.

“În vederea desfășurării activității la punctul de lucru stabilit, domnul Pogorevici Liviu Dan: va înregistra în Registrul de intrări-ieșiri cererile și declarațiile pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței cu energie termică primite de la furnizorul de energie termică SC ENET SA Focșani; va repartiza cererile și declarațiile pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței cu energie termică către membrii comisiei; va aviza pentru legalitate Dispozițiile de acordare/respingere a ajutorului pentru încălzirea locuinței cu energie termică sau gaze naturale, va comunica dispozițiile  privind respingerile acordării ajutoarelor pentru încălzirea locuinței cu energie termică sau gaze naturale către titulari, va elibera adeverințe cu privire la acordarea ajutoarelor de căldură”, se arată în dispoziția primarul Cristi Misăilă.

Față de sarcinile primite, juristul Liviu Pogorevici a ales să se îndrepte împotriva primarului cu o plângere prealabilă.

„În mod vădit și clar se poate observa că dumneavoastră domnule primar Cristi Valentin Misăilă acționați din ordin politic și mai mult acum și ca o răzbunare persoană privind hărțuirea, șicanarea și torturarea mea psihică, având în vedere retrogradarea mea total nelegală din funcția de Director executiv și mutarea pe un post de execuție, introducerea în mod abuziv  în comisia de disciplină a Primăriei Focșani, luarea de note explicative absolut aberante. Totul culminând cu această  nouă umilire și înjosire a mea, fiind trimis la un pas de ușa primăriei, doar doar voi ceda psihic. Vă asigur domnule primar că acest lucru nu se va întâmpla și îmi voi căuta dreptatea în instanța de judecată, parchetul General, DNA București, DGA București”, îi scrie Liviu Pogorevici primarului Misăilă, cerându-i să revoce dispoziția. Pogorevici îl mai acuză pe primar că i-a montat în birou, în mod special, camere video și audio.

 


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentZiua Națională, sărbătorită duminică de românii din capitala Italiei
Articolul următorIarna își intră în drepturi