AcasăComuna meaVALEA SARIIMăsuri restrictive în alte două comune unde rata de infectare a depășit...

Măsuri restrictive în alte două comune unde rata de infectare a depășit 1,5 la mia de locuitori

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat, astăzi, Hotărârea nr. 98 privitoare la măsurile de restricție stabilite pentru localitățile unde rata de infectare a depășit 1,5 la 1.000 de locuitori. Aceste măsuri sunt următoarele:

(1) Organizarea și desfășurarea activității cu public, în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 30 % din capacitatea maximă a spațiului.

(2) Organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive-in în aer liber, spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale sunt interzise.

(3) Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului.

(4) Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă  fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului.

(5) Activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului.

Hotărârea nr. 98 a CJSU Vrancea face referire la comunele Vânători (incidență de 1,72) și Valea Sării (incidență de 1,56) și este valabilă în intervalul 11-14 mai.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu