Mașină furată la Dumbrăveni, acumulatori sustraşi din autoturisme la Focşani

0
760

Autoturismul unui bărbat din Dumbrăveni a fost furat în noaptea de 14 spre 15 iulie, în jurul orei 00.50. Proprietarul a sesizat dispariția mașinii care era parcată în fața locuinței sale și a sesizat Poliția la ora 01.05.
„În urma verificărilor efectuate cu operativitate, poliţiştii au depistat un tânăr de 18 ani, din localitate, principalul bănuit de săvârşirea faptei. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii actvităţi infracţionale”, anunță IPJ Vrancea.

Acumulatori furaţi din autoturisme, la Focşani
La data de 12 iulie a.c., ora 21.00, polițiștii focșăneni au depistat în flagrant un tânăr de 24 ani, din comuna Jariștea, în timp ce oferea spre vânzare 6 acumulatori auto de diferite mărci la un centrul de colectare materiale refolosibile din municipiul Focșani. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a mai stabilit faptul că tânărul se face vinovat de săvârșirea altor 9 furturi de acumulatori auto sustrași din autoturisme parcate pe raza municipiului Focșani.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale a tânărului. (IPJ Vrancea)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentStructură nouă pe lângă APIA
Articolul următorFiscalitate: Normele privind deducerile pentru cheltuielile de cercetare-dezvoltare la calculul rezultatului fiscal