Masă festivă ”spartă” de polițiștii focșăneni

0
2072

În ultimele 24 de ore, poliţiştii vrânceni împreună cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. În urma activităţilor desfăşurate, au fost legitimate peste 1500 de persoane, controlate 91 de societăți comerciale, verificate 1119 locaţii de interes și 70 de mijloace de transport. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenţionale conform Legii 55/2020, în valoare de 11000 lei. 

Exemplu:

În cursul nopții trecute, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Focșani s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în incinta unei societăți comerciale din municipiul Focșani, a fost organizată o masă festivă, cu participarea mai multor persoane. În urma intervenției polițiștilor evenimentul a fost întrerupt, fiind aplicată o sancțiune contravențională unui bărbat, de 51 de ani,  în calitate de organizator, conform Legii nr. 55/2020. De asemenea, au fost identificate 9 persoane care au participat la masa festivă, iar verificările sunt continuate pentru stabilirea identității tuturor participanților.

Facem precizarea că evenimentele private – nunți, botezuri, mese festive și alte asemenea – sunt interzise. Recomandăm tuturor să respecte măsurile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică, să respecte măsurile  impuse cu privire la  carantină/izolare. Poliţiştii vrânceni vor continua acţiunile pentru informarea cetățenilor și operatorilor economici și în perioada următoare, precum și pentru prevenirea nerespectării legislației în domeniu. (IPJ Vrancea, foto: arhivă)Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentBărbat prins beat criță la volan
Articolul următorDrogat și cu permisul suspendat, prins de polițiști la volan