Mandate de arestare pentru hoți din locuințe

0
399

Judecătoria Focșani a emis vineri nu mai puțin de șapte mandate de arestare în două spețe de furt calificat. Astfel, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 zile un bărbat de 55 ani, din municipiul Focșani, pentru săvârșirea a 10 infracțiuni de furt calificat, prejudiciul creat fiind de aproximativ 200.000 lei.

winner-plusDe asemenea, Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani a dispus măsura controlului judiciar față de cei 5 bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 60 de  ani, sub aspectul comiterii mai multor infracțiuni de complicitate la furt calificat.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale în cauză și recuperării prejudiciului creat.

Tot vineri, doi tineri de 24 de ani, din comuna Tâmboești, au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Focșani cu propunere de arestare preventivă, ocazie cu care le-au fost emise mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile începând cu data de 9 decembrie a.c. În sarcina celor doi tineri a fost reținută săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat, valoarea prejudiciului creat fiind de 2000 lei.

 Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentElevii și studenții au făcut cozi la biletele gratuite de tren
Articolul următorPufeștean, băgat la zdup pentru aproape doi ani