Magicianul și personajele îndrăgite din desene animate se întâlnesc cu micuții focșăneni la Casa de Cultură

0
337

Casa de Cultură a Sindicatelor ”Leopoldina Bălănuță” din Focșani va găzdui spectacolul pentru copii ”Cartea fermecată. Magic Show”. Spectacolul, cu multe surprize, va avea loc vineri, 28 februarie, începând cu ora 17:00.

Avem nevoie de un magician și de o carte fermecată pentru a pătrunde într-o lume a minunilor. Magicianul construiește grădina florilor din lumea poveștilor, flori de diverse dimensiuni și culori apar prin minune și pregătesc scena pentru apariția lui Mickey și Minnie Mouse, Goofy și Pinocchio, Tom și Jerry care cântă și dansează bucuroși alături de micuții spectatori. Apoi mergem în țara minunilor, unde întâlnim trei dinozauri haioși, maimuțe curioase, papagalul năzdrăvan, ursul panda. Călătoria continuă, magicianul îl creează pe roboțelul cosmos cu ajutorul căruia pornește într-o călătorie prin sistemul solar, toate planetele apar în scenă, fiind prezentate de doi astronauți. Călătorim pe lângă o cometă și aflăm că lumea dinozaurilor a fost distrusă de un asteroid uriaș.

Un spectacol cu multe momente muzicale, efecte speciale, personaje în costume frumoase. Tema spectacolului este că trebuie să avem grijă de planeta noastă și de mediul înconjurător. Actorii interacționează și comunică cu spectatorii, scenetele se succed rapid și atenția copiilor este captată. Nu e timp de plictiseală.

Recomandăm spectacolul pentru copiii cu vârste între 3-12 ani. În spectacol folosim instalații de sunet și lumini colorate, mașină de fum. (sursa: organizatori)