Magazinul ”Deborah” a câștigat concursul ”Vitrine de Crăciun”

0
1784

Concursul ”Vitrine de Crăciun”, ediția a IV-a, care s-a adresat operatorilor economici din municipiul Focșani, a ajuns la ultima etapă – anunțarea câștigătorilor. În urma jurizării, clasamentul final este următorul:
locul I – Deborah SRL (890 puncte);
locul al II-lea – Your Flor SRL (431,3 puncte);
locul al III-lea – Invyto Fashion SRL (295 puncte);
mențiune – White Wedding SRL (290,5 puncte);
mențiune – Yogurteria Yaco SRL (180 puncte).
Premiile oferite câștigătorilor de Primăria Municipiului Focșani sunt următoarele:
locul I –5.000 lei;
locul al II-lea – 4.000 lei;
locul al III-lea – 3.000 lei;
2 mențiuni – 1500 lei fiecare.
La competiția lansată de Primăria Municipiului Focșani s-au înscris 17 societăți comerciale, care și-au împodobit vitrinele din oraș. Desemnarea câștigătorilor s-a realizat în două etape: vot on-line pe Facebook (25% din punctajul final), respectiv jurizarea comisiei, conform criteriilor stabilite prin regulamentul Concursului.
Juriul a fost alcătuit din 5 membri, respectiv un președinte de juriu, în persoana Arhitectului Șef, un reprezentant al Primăriei Municipiului Focșani, doi consilieri locali, desemnați prin vot de Consiliul Local Focșani și un profesor de desen din partea unui liceu de profil din oraș.
Criteriile de jurizare au fost:
-relevanța pentru perioada sărbătorilor (0-25 puncte);
-impact vizual/Design atractiv (0-25 puncte);
-originalitate (0-25 puncte);
-cromatica (cel mult 3 culori) (0-25 puncte).
În urma sesizărilor primite de la mai mulți cetățeni, juriul a fost informat despre existența unor voturi ”suspecte” în on-line la mai mulți concurenți. Comisia de jurizare a luat decizia anulării voturilor „suspecte”. (sursa: Birul de presă al Primăriei Focșani)