Lui Oprișan îi stă în gât libertatea presei

0
494
Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, continuă acțiunile de presiune, sub diverse forme, asupra jurnaliștilor care nu-i cântă în strună. Și, mai ales, care scriu despre modul în care el împarte fondurile publice, în calitate de președinte al Consiliului Județean Vrancea. Un ultim astfel de exemplu îl reprezintă acțiunea în instanță împotriva colegului nostru Sebastian Oancea. Șeful PSD Vrancea l-a dat în judecată, din nou, pe Sebastian Oancea pentru un articol scris și publicat în vrancea24, anul trecut, exact despre modul în care Oprișan împarte banii publici, beneficiari fiind, an de an, aceleași firme agreate. Cazul a ajuns în atenția organizațiilor nonguvernamentale și a asociațiilor civice, reprezentanții acestora declarându-se stupefiați de atitudinea și acțiunile lui Oprișan la adresa jurnaliștilor.
Iată că și Revista 22 dedică un material acestui nou episod al războiului pe care șeful PSD Vrancea îl poartă cu jurnaliștii care nu fac sluj la picioarele lui. Articolul ”Oprișan îi vrea pe jurnaliști muți. Sau împușcați” este scris de Brîndușa Armanca, un jurnalist cu experiență, profesor universitar, cu numeroase diplome și premii obținute în cariera sa jurnalistică.
Ar­ticolul este o anchetă cu numeroase date con­crete, cu trimiteri riguroase către surse care ara­tă încrengăturile consolidate între afa­ce­riști și autoritățile statului. Rețele care func­ționează ca unse de mai mulți ani, compuse din patroni de firme, companii de presă, „oa­meni de casă“ ai președintelui CJ Vrancea, sunt explicitate în interes public și cu ar­gu­mente faptice în investigație, ca oamenii să știe unde se duc banii lor”, scrie Brîndușa Armanca în textul pentru Revista 22.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentIarna își intră în drepturi
Articolul următorProfesorul de religie bătăuş a renunţat la catedră