joi, mai 30, 2024
AcasăActualitateLucrările la Crângul Petrești, date “minunaților oameni de afaceri din Vrancea”

Lucrările la Crângul Petrești, date “minunaților oameni de afaceri din Vrancea”

În urmă cu 15 ani, Marian Oprișan îi gratula pe oamenii de afaceri din județ care primeau lucrări din fonduri publice cu sintagma „minunații oameni de afaceri”. Timpurile par să se întoarcă, din moment ce asocierea SC MBM Decor SRL, SC Conbeta SRL, SC AG Grup Instal SRL și SC Consil Grup SRL, prin omul de afaceri Andrei Tănase, a obținut contractul de continuare a lucrărilor la Crângul Petrești. Investiția, finanțată din fonduri europene, trebuia finalizată la 31 decembrie 2015, dar firma bucureșteană Recon și Doje, care a avut contractul, nu și-a respectat angajamentul. Din acest motiv, contractul a fost reziliat, restul lucrărilor urmând să fie realizate din bani publici alocați de Consiliul Județean. Marian Oprișan a spus astăzi că vina aparține exclusiv constructorului.

semnare contract crang “În viață se mai întâmplă și situații de genul că ți-ai angajat o echipă de zugravi și constructori care nu vor să-și facă treaba, că așa e la români, și din motive absolut realiste acest contract nu a putut fi dus la capăt de constructorii care s-au angajat pentru primul contract. Evident, contractul a fost reziliat, toată chestiunea va fi reglată în justiție. Consiliul Județean nu va pierde absolut nimic, fondurile nu s-au pierdut, ba mai mult termenele s-au prelungit iar astăzi resemnăm contractul. Vreau să le spun cu toată responsabilitatea cetățenilor județului Vrancea că acest proiect va deveni realitate”, a spus Marian Oprișan.

Valoarea contractului semnat este de 15,4 milioane de lei, reprezentanții Consiliului Județean Vrancea precizând că la momentul rezilierii contractului lucrarea era realizată în proporție de 28,6%.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu