Locuri pe podium pentru militarii Brigăzii 8 LAROM Focșani la concursul ”Subofițerul/Soldatul anului 2020”

0
156
În perioada 13-16 octombrie, la sediul Batalionului 32 Cercetare Supraveghere ,,Mircea” din Timișoara, s-a desfășurat competiția ,,Subofițerul/Soldatul anului 2020”, etapa finală pe Forțele Terestre Române. Aceasta a reunit la start cei mai buni subofițeri şi soldați și gradați profesioniști din cadrul Diviziei 2 Infanterie ,,Getica”, Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina”, Brigăzii 8 LAROM ,,Alexandru Ioan Cuza”, Brigăzii 10 Geniu ,,Dunărea de Jos”, Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere ,,Decebal” şi a cuprins probe de pregătire militară generală și de specialitate, probe fizice şi limba engleză, acoperind întreg spectrul disciplinar de instruire din Forțele Terestre.
Și de această dată, lotul Brigăzii 8 LAROM, condus de subofițerul de comandă, plutonier adjutant principal Arsenuc Giani-Iulian, a reușit să lase o impresie excelentă, ocupând un
binemeritat loc 2 la secțiunea „Subofițerul Anului” prin sergentul-major Panțuș Grigoraș și locul 3 obținut de fruntașul Lică Ion la secțiunea „Soldatul Anului”.
Vă mulțumim pentru dăruirea și efortul de care ați dat dovadă în obținerea acestor rezultate onorante. Felicitări și mult succes în competițiile viitoare! Ne mândrim cu voi! (Text: Gogu Petruț // Foto: Arsenuc Giani)