joi, mai 30, 2024
AcasăStiri InterneLocuri la academiile militare pentru formarea polițiștilor de penitenciare

Locuri la academiile militare pentru formarea polițiștilor de penitenciare

Penitenciarul Focşani prezintă oferta educaţională, aferentă anului 2024, pentru admiterea în unităţile de învăţământ care pregătesc personal de penitenciare, partenere în procesul de învăţământ, astfel:

Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” Bucureşti – pentru ofiţerii specialişti din domeniul Operațiuni de intelligence și Studii de securitate şi informaţii (durată de studii – 3 ani), perioada de înscriere este 15.04.2024 – 10.05.2024;

Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu – pentru ofiţerii cu specializarea Finanțe-contabilitate (durată de studii – 3 ani), perioada de înscriere este 11.04.2024 – 10.05.2024.

Elemente de interes pentru tinerii interesaţi să dezvolte o carieră în domeniul execuţional penal:

-acordarea unei solde lunare pe timpul studiilor;

-asigurarea în condiţii de gratuitate, a cazării, mesei, echipării, cursurilor şi asistenţei medicale pe timpul şcolarizării;

-asigurarea unui loc de muncă imediat după absolvire, prin repartizarea într-o unitate a sistemului penitenciar;

-condiţii de salarizare;

-asigurarea unui climat organizaţional motivant, propice  pentru dezvoltarea carierei.            Activitatea profesională a personalului din sistemul administraţiei penitenciare se desfăşoară în interesul comunităţii, prin punerea în aplicare a legislaţiei privind executarea pedepselor şi a măsurilor dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, în limitele competenţelor stabilite de lege.

Informaţii privind concursurile de admitere se pot obţine la sediul Penitenciarului Focşani, str. Liliacului, nr. 41, judeţul Vrancea, telefon: 0237/258707 , int. 118 – Biroul resurse umane și formare profesională. Link promovare admitere in institutii de invatamant:

https://anp.gov.ro/penitenciarul-focsani/cariera/admitere-in-institutii-de-invatamant/

 (comisar de poliție penitenciară Ovidiu Popescu, purtător de cuvânt Penitenciarul Focșani)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu