Locuri de muncă vacante în instituțiile școlare din județ

0
1727

Avalanșă de anunțuri de organizare de concursuri pentru ocuparea posturilor vacante din instituțiile publice. Motivul îl constituie decizia Guvernului de a stopa angajările în sistemul bugetar începând cu data de 1 iulie a.c., timp de 6 luni. Prin urmare, multe instituții publice se grăbesc să demareze procurile de organizare a concursurilor pentru ocuparea unor posturi libere până în data de 1 iulie. Iată, mai jos, un nou ”val” de astfel de anunțuri, de data aceasta din unitățile de învățământ din județ.

Liceul „Simion Mehedinți” din comuna Vidra vrea să angajeze un supraveghetor de noapte. Cerințele specifice pentru participarea la concurs sunt: studii medii, cu diplomă de bacalaureat; constituie avantaj experiența în lucrul cu copiii/protecție și pază; stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza fișei de examen medical (aviz psihologic și medicina muncii). Nu se cere vechime. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 1 iulie. Pe 13 iulie va fi proba scrisă, pe 15 iulie interviul. Detalii la  Liceul „Simion Mehedinți”, cu sediul în comuna Vidra, str. Valeriu D. Cotea nr. 213, telefon 0723.894.442, Secretariatul instituției – telefon 0237.673.054, e-mail: lic_vidra@yahoo.com.

Școala Gimnazială Țifești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a 4 posturi: secretar școală; îngrijitor, 1 post cu 0,50 normă la Școala Primară Clipicești; îngrijitor, 1 post cu 0,75 normă la Școala Gimnazială Bătinești; îngrijitor, 1 post cu 0,25 normă la Grădinița cu Program Normal Sârbi. Pentru secretar de școală, cerințele specifice sunt: studii superioare și vechime de 9 ani în specialitatea studiilor necesare ocupării postului. Doritorii posturilor de îngrijitor nu au nevoie decât de studii generale. Până pe 30 iunie trebuie depuse dosarele pentru concurs. Pe 12 iulie va fi proba scrisă, pe 15 iulie va fi proba practică. Școala Gimnazială Țifești, cu sediul în satul Țifești, Strada Principală 1 nr. 601, comuna Țifești, județul Vrancea, telefon 0237.269.737.

Școala Gimnazială „Principele Șerban Ghica și Principesa Aristița Ghica” Sihlea organizează concurs pentru ocuparea a 3 posturi vacante: administrator patrimoniu I; îngrijitor, 0,50 normă; îngrijitor, 0,50 normă. Condițiile de participare la concurs sunt:

 • administrator de patrimoniu:
  • studii: superioare, economist/inginer/subinginer; cunoștințe digitale;
  • vechime (obligatoriu): minimum 5 ani în muncă;
  • permis de conducere categoria B; disponibilitate la program flexibil de lucru.
 • îngrijitor: studii generale; vechime (obligatoriu) de minimum 5 ani în muncă; disponibilitate la program flexibil de lucru.

Termenul limită de înscriere la concurs este 1 iulie. Concursul are 3 etape: 13 iulie – proba scrisă; 15 iulie, ora 9:00 – proba practică; 15 iulie, ora 12:00 – interviul. Detalii la Școala Gimnazială „Principele Șerban Ghica și Principesa Aristița Ghica” Sihlea, cu sediul în localitatea Sihlea, strada Alexandru Sihleanu nr 33, telefon: 0237.257.803, e-mail: scoalasihlea1@grnail.com; l_vespan@yahoo.com.

Și Colegiul Tehnic „Ion Mincu” din Focșani are nevoie de un supraveghetor de noapte. Potrivit cerințelor transmise de unitate, doritorii trebuie să aibă studii medii, cu diplomă de bacalaureat, vechime în muncă de minimum 10 ani, disponibilitate pentru program flexibil și program în weekend, disponibilitate de a răspunde la solicitările suplimentare postului de supraveghetor de noapte, abilitați de relaționare, comunicare, capacitate de lucru în mod individual și în echipă, toleranță, calm, abilități de comunicare interpersonală, motivație puternică pentru munca cu copiii/tinerii. Dosarele pentru concurs se depun până pe data de 4 iulie. Pe 13 iulie va fi proba scrisă, iar pe 14 iulie va fi interviul. Relații la Colegiul Tehnic „Ion Mincu”, cu sediul în Focșani, Strada 1 Decembrie 1918 nr. 32, telefon: 0237.215.861.

Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 Focșani vrea să angajeze un îngrijitor. Candidații trebuie să fie doar absolvenți de liceu. Nu se solicită vechime. Înscrierea la concurs se face până pe 4 iulie. Pe 13 iulie este programată proba scrisă, pe 15 iulie este proba practică. Relații la sediul Grădiniței cu Program Prelungit nr. 2, din Focșani, strada Alecu Sihleanu nr. 6, telefon 0237.626.967.

Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare” din Focșani organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției vacante de administrator de patrimoniu. Cerințele specifice pentru candidați sunt: studii superioare, absolvite cu diplomă de licență (inginer/subinginer, economist); vechime în specialitatea studiilor/postului de cel puțin 10 ani; competențe digitale (Word, Excel, SICAP); cunoștințe/curs în domeniul SSM, PSI. Termenul limită de înscriere este 5 iulie. Pe 13 iulie este programată proba scrisă, iar următoarea zi va fi interviul. Relații suplimentare se pot afla de la Şcoala Gimnazială „Ștefan cel Mare”, Focșani, str. Ștefan cel Mare nr. 12, telefon 0237/221.030.

La rândul său, Școala Gimnazială „Ioan Cîmpineanu” din comuna Câmpineanca are nevoie, pe perioadă determinată, de un îngrijitor (cu atribuții de muncitor întreținere și fochist). Cerințe: studii medii; domiciliul în comuna Câmpineanca; disponibilitate pentru program de lucru dimineața și după-amiaza (8 ore/zi); disponibilitate la program flexibil; să nu fi avut abateri disciplinare la locurile de muncă anterioare; abilități de relaționare și comunicare cu tot personalul din învățământ; empatie și afectivitate față de preșcolari și elevi. Nu se solicită vechime. Dosarele candidaților la concurs se depun până pe data de 6 iulie. Probele se vor susține pe 7 iulie, în ordine: scrisă/ practică/ interviu. Informații suplimentare, la Școala Gimnazială „Ioan Cîmpineanu”, cu sediul în comuna Câmpineanca, Str. Hotarului nr. 59, telefon 0337.102.335.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentANAF: cea mai mare sumă investigată la persoanele fizice este de 4 milioane euro/ Cum se vor desfășura controalele inspectorilor de la Fisc
Articolul următorFotbal: returul barajului pentru promovarea în Liga 3, live, de la ora 17:30