VIDEO Locatarii din blocul unde s-a produs incendiul de azi noapte, la un pas să-și linșeze vecinul

0
268

Azi noapte a fost ceartă ca la ușa cortului în fața unui bloc din Focșani, unde s-a produs un incendiu. Vecinii l-au luat în primire pe proprietarul apartamentului unde s-a produs incendiul, acuzându-l de neglijență. Polițiștii și jandarmii prezenți la fața locului au planat conflictul.

incendiu 2“La sosirea la locul intervenţiei, incendiul se manifesta la nivelul bucătăriei, cu flacără deschisă şi mari degajări de fum. Ca urmare a inundării cu fum a scării blocului, pompierii au evacuat 12  persoane, dintre care 2 copii. O persoană a suferit un atac de panică şi i-a fost acordat primul ajutor medical. Concomitent, pompierii au acţionat pentru localizarea incendiului, acesta fiind lichidat înainte ca flăcările să cuprindă întregul apartament. În urma acestuia a ars mobilierul din bucătărie şi un frigider, iar din cauza fumului degajat s-au degradat pereţii apartamentului”, potrivit ISU Vrancea.

În momentul izbucnirii incendiului, în locuinţă nu se afla nimeni, evenimentul fiind semnalat de persoanele care locuiesc pe palierul blocului, care au observat fumul degajat pe geam.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, cel mai probabil, evenimentul a fost provocat de un scurtcircuit.