Liviu Macovei vrea să convingă focșănenii cu un program de guvernare locală ”#Zece pentru Focșani”

0
289
Omul de afaceri Liviu Macovei se numără printre liberalii intrați în cursa internă de nominalizare pentru candidatura la funcția de primar al municipiului Focșani din partea PNL, la alegerile locale din anul 2020. Liviu Macovei a publicat o scrisoare deschisă în care își exprimă intențiile și obiectivele generale legate de administrația locală. În demersul său de a-și convinge colegii de partid și, implicit, de a convinge locuitorii municipiului Focșani să-l voteze, omul de afaceri susține că se bazează pe 3 principii de viață fundamentale: ”În primul rând, consider critica în sine o formă fără fond; a critica doar de dragul de câștiga simpatii are efecte doar pe termen scurt. O construcție sănătoasă, pe lângă critică, trebuie să ofere propuneri, soluții, rezolvări. ‍‍‍Doi: sunt ferm convins că pentru a reuși, este nevoie de implicarea a câtor mai mulți dintre Dvs. Este nevoie de unitate, și nu de dezbinare. Voi încerca să-i strâng laolaltă pe toți cei care vor binele acestui oraș.
În al treilea rând, detest atacurile la persoană, motiv pentru care intenționat am folosit termenul de competiție în dauna unei lupte sau bătălii. Direct sau prin interpuși sunt convins că acestea nu vor lipsi, însă voi prefera să nu reacționez pentru că știm cu toții: minciuna are picioare scurte.”
Liviu Macovei își va prezenta, în scurt timp, programul de guvernare locală alcătuit din 10 puncte principale și intitulat ”#Zece pentru Focșani”. Programul poate suferi modificări și completări din partea focșănenilor interesați.