Liviu Macovei, președinte USR Focșani: ”răbufnire xenofobă și paranoică a primarului Misăilă”

0
579

Primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă, a distribuit pe contul său de Facebook o postare a PSD care face referire la numele unor opozanți din politică și nu numai, precum Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Siegfried Mureșan, Eduard Hellvig, Laura Codruța Kovesi. Primarul PSD îi consideră pe aceștia ”străini” care conduc țara și transmite Serviciului Român de Informații ”felicitări” ironice.

Postarea primarului Misăilă a fost taxată de omul de afaceri Liviu Macovei, președintele USR Focșani. ”Probabil aflat sub efectul vizitei recente la DNA Galați, Misăilă își arată adevăratul comportament, unul nedemn de un primar de municipiu în România anului 2019. Într-o răbufnire xenofobă si paranoică, Misăilă face încă o dată de rușine funcția pe care ÎNCĂ o mai are și cetățenii pe care ÎNCĂ îi reprezintă. Focșaniul merită mai mult! Focșaniul merită să scape de astfel de personaje retrograde si să se așeze ferm pe un drum european și modern. Suntem în urma multor orașe de pe tot cuprinsul României, orașe care nu au avut potențialul Focșaniului dar au avut conducători harnici și cu viziune. Trebuie să scoatem Focșaniul din prizonieratul în care PSD îl ține de atâția ani.”, a scris, pe Facebook, Liviu Macovei.

Și PSD Sibiu a lansat un atac asemănător la adresa adversarilor politici, care au nume ”străine” (precum Klaus Iohannis și Ludovic Orban). Pesediștii sibieni se întreabă, pe Facebook: ”Oare este România NORMALĂ dacă a ajuns, astăzi, să fie condusă de oameni care nu simt românește, care nu înțeleg obiceiurile, tradițiile și spiritul nostru românesc, transmis din strămoși?”.