joi, mai 30, 2024
AcasăELECTORALLiberalul Nistor Bratosin, un primar gospodar, preocupat permanent de modernizarea comunei Urechești

Liberalul Nistor Bratosin, un primar gospodar, preocupat permanent de modernizarea comunei Urechești

Primarul Nistor Bratosin conduce administrația locală a comunei Urechești din anul 2012. PNL îl susține, în continuare, pentru a continua dezvoltarea comunei și la alegerile din 9 iunie 2024. Încă din primul mandat, liberalul Nistor Bratosin a reușit să transforme radical comuna Urechești. Modernizarea infrastructurii din interiorul comunei i-a făcut pe mulți fii ai satului, plecați peste hotare, să revină și să își construiască gospodării frumoase. Principalul obiectiv pe care a căutat să-l atingă actualul primar și viitor candidat la un nou mandat, Nistor Bratosin, a fost acela de a avea o administraţie publică locală eficientă, în folosul cetăţeanului, de a crea echipă împreună cu Consiliul Județean Vrancea, cu Consiliul Local şi, mai ales, cu cetăţeanul, principalul beneficiar al tuturor realizărilor din comunitate. Cu siguranță cei mai mulți dintre locuitori și din vrâncenii care treceau pe drumul județean ce străbate Urecheștiul, își aduc aminte de starea deplorabilă a comunei. Împreună cu Cătălin Toma, fostul președinte al CJ Vrancea, Nistor Bratosin a reușit să rezolve problema infrastructurii critice.

La Urechești sunt în derulare mai multe investiții care vor schimba și mai mult în bine fața comunei: modernizarea drumurilor de interes local, în parteneriat cu localitatea Popești, actualizarea Planului Urbanistic General, înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale, creșterea eficienței energetice a Căminului Cultural, asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, dotarea cu mobilier și echipamente digitale a unităților de învățământ și continuarea modernizării infrastructurii rutiere. Mai mult, existența Mănăstirii Vărzărești în zonă (Biserica cu hramul „Adormirea Maicii Domnului”), clasată ca monument istoric, reprezintă un punct de atracţie turistică, iar turismul agro poate reprezenta un punct forte pentru comună. În anul 2023 s-au făcut demersuri pentru declararea comunei Urechești drept stațiune de interes local.

Primarul Nistor Bratosin nu se mulțumește doar cu enumerarea problemelor și proiectelor, ci propune mereu soluții și oportunități pentru dezvoltare. Prin accentul pus pe infrastructură și promovarea parteneriatelor, el vizează stimularea investițiilor și îmbunătățirea condițiilor de trai pentru toți locuitorii comunei. Ca un adevărat gospodar, orientat către viitor, edilul are în vedere modernizarea agriculturii, dezvoltarea turismului și îngrijirea resurselor umane și sociale, acestea fiind doar câteva dintre direcțiile strategice propuse de Nistor Bratosin. Cu ochii ațintiți asupra potențialului comunei și îndrăzneala de a acționa, el se prezintă ca liderul potrivit pentru a ghida comuna Urechești spre un viitor prosper și echilibrat. Candidatura primarului Nistor Bratosin pentru un nou mandat, la alegerile din 9 iunie 2024, se impune ca o alegere înțeleaptă și responsabilă pentru locuitorii comunei Urechești. Prin continuitate, el poate fi cheia către un viitor mai bun pentru toți. „Sunt convins că doar acţionând împreună, autoritate publică şi cetăţeni, pe baza promovării dialogului deschis, vom putea să punem o cărămidă în plus, niciodată ultima, la acest edificiu care este casa noastră: COMUNA URECHESTI, județul VRANCEA”, este convingerea primarului Nistor Bratosin.

Lista propusă pentru Consiliul Local Urechești: Bratosin Nistor, Lupu Leica Nicușor, Drăgoi Jan, Postovaru Marian, Moldoveanu Andreea, Farcaș Jenică, Nache Marilena, Lazăr Nicolae, Tomulescu Aurel, Fociuc Costel, Jurovschi Alexandru, Pârjol Puiu, Cârnu Adrian-Valentin și Coman Romică.

(Material realizat de SC King News 24 SRL, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar 21240015)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu