Liberalii s-au dezlănțuit împotriva primarului Cristi Misăilă

0
După ce au fost acuzați că votează în Consiliul Local după interese politice și că se opun proiectelor de dezvoltare a Focșaniului, liberalii i-au răspuns în aceeași manieră primarului Cristi Misăilă. Mai mult, liderii PNL Vrancea îl acuză pe edilul șef că abuzează de funcție și trimite controale de intimidare la consilierii liberali. Un astfel de exemplu îl reprezintă, în opinia PNL, controlul realizat de funcționarii Primăriei Focșani la apartamentul ANL unde locuiește consilierul local Ana Maria Dimitriu. ”După ce am luat atitudine în Consiliul Local la adresa Corpului de Control al primarului și după ce am vorbit, într-o conferință de presă, despre acest lucru, imediat mi se trimite control cu Poliția Locală la apartamentul unde locuiesc, la comandă politică. Consider că este o acțiune de intimidare, pentru a-mi fi frică să mai ies din casă. Primarul a făcut din Corpul de Control un fel de securitate ca pe vremea comunismului”, a declarat Ana Maria Dimitriu, cu ochii în lacrimi, într-o conferință de presă.
Consilierul liberal a fost susținut de liderii PNL Vrancea. ”Lucrurile tind spre o evoluție negativă în Primăria Focșani. Dacă tot se uită la primăriile din Ardeal, primarul Misăilă ar trebui să ia exemplu de la primarii orașelor din această zonă. Înțeleg că reprezentanții Corpului de Control au pornit într-o acțiune de control la blocurile ANL și, negăsindu-l la numărul 20 pe Cristi Misăilă, nici pe Bîrlădeanu, atunci au găsit un consilier PNL”, a declarat președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma. ”Primarul Cristi Misăilă are o mentalitate de gardist, el toată viața s-a ocupat de controale, ne-a controlat pe noi, care muncim. Ce beneficii a adus el municipiului Focșani? Nimic! Cum să trimiți Corpul de Control la un consilier PNL după ședința Consiliului Local? Consilierii PNL se opun furtului din banii publici nu proiectelor de dezvoltare a municipiului Focșani. Dacă tot a pornit controalele, atunci o să ne ocupăm și noi de controalele făcute în trecut de Misăilă, atunci când lucra la Garda Financiară”, a ținut să precizeze și deputatul Ion Ștefan.
Consilierul Ana Maria Dimitriu susține că nu are datorii la plata chiriei și a utilităților la apartamentul ANL, nu are niciun fel de reclamație din partea vecinilor și, până acum, de aproape 4 ani de când locuiește acolo, nu a fost controlată de vreun funcționar al Primăriei. Consilierul PNL spune că a consultat un avocat și va face plângeri penale săptămâna viitoare.