La volan, fără permis

0

La data de 6 noimebrie a.c., polițiștii Servicului Rutier au depistat pe DN 2D, în comuna Bolotești, un bărbat, de 51 de ani,  din aceeași localitate,  în timp ce conducea un tractor rutier, deși nu deținea permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe DN2 E85, în afara localității Garoafa, un bărbat, de 52 de ani, din orașul Bușteni, județul Prahova, în timp ce conducea un autoturism, deși  avea acest drept suspendat. În cauză a  fost întocmit dosar penal.

La data de 06 noiembrie a.c., ora 16.54, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 56 de ani, din comuna Bolotești, în timp ce conducea un  autoturism în  localitatea Popești, deși avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 6 noiembrie a.c., ora 18.00, pe DN2 E85, polițiștii au depistat un bărbat, de 36 de ani, din orașul Mărășești, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.