La loc comanda! Teatrul Mr. Gh. Pastia nu a trecut testul ISU

0
317

Spectacolul dedicat zilei femeii, care ar fi trebuit să aibă loc duminică seara, de la ora 18.00, la Teatrul Municipal Mr. Gh. Pastia, va fi mutat la sala de spectacole a Ansamblului Țara Vrancei, în incinta fostului cinematograf Balada. Directorul teatrului, Sorin Francu, a anunțat pe pagina sa de Facebook că nu s-a reușit obținerea tuturor avizelor de la ISU, dar că nădăjduiește ca până la debutul Galelor Teatrale toate lucrurile să fie în regulă.

„Doamnelor și domnilor, spectacolul „Sărut mâna, doamnă” se va desfășura la sala ” Balada „. Nu am reușit să realizam tot ceea ce prevede legislația ISU. Regret că nu putem primi încă publicul în sala teatrului. Nădăjduim, cu ajutorul lui Dumnezeu și seriozitatea celor cu care colaborăm, să reușim să fim în perfecta stare de protecție la finele lunii pentru „Galele teatrale”. Până atunci vă așteptăm duminica 6 martie, ora 18.00, la sala „Balada”, scrie Sorin Francu.

Spectacolul de duminică, intitulat „Sărut mâna, doamnă!” este organizat de Consiliul Județean Vrancea și centrul Cultural Județean. În spectacol vor evolua actorii de teatru şi film Alexandru Bindea şi Vlad Rădescu, Tango Couple Lucian & Raluca şi grupul Traffic Strings. Spectacolul va fi prezentat de actorul Sorin Francu, director al Teatrului Municipal Mr.Gh.Pastia, Focşani.
Intrarea la spectacol este liberă.