joi, mai 30, 2024
AcasăAdministratieLa loc comanda: numit în urmă cu circa 6 luni, Nelu-Nicușor Bucur...

La loc comanda: numit în urmă cu circa 6 luni, Nelu-Nicușor Bucur nu mai este director la ANIF Vrancea

UPDATE    Între timp, conducerea ANIF a numit un director interimar la Filiala Vrancea de Îmbunătățiri Funciare. Este vorba de Daniel Bunghez, fost șef la ADS Vrancea.

Directorul general al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare a schimbat, din nou, directorul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Vrancea. Nelu-Nicușor Bucur nu mai ocupă funcția de director ANIF Vrancea de marți, 7 mai. Acesta fusese numit în funcție, cu detașare, în luna noiembrie 2023. Înainte de a ajunge șef la ANIF Vrancea, Nelu-Nicușor Bucur lucrase la o fermă din comuna Tătăranu și figura, oficial, ca angajat la un cabinet parlamentar – consilier.

Nelu-Nicușor Bucur a fost susținut de primarul din comuna Tătăranu (PSD) și de președintele PSD Vrancea pentru a ocupa funcția de director al ANIF Vrancea. Ministerul Agriculturii și ANIF sunt conduse de reprezentanți PSD, astfel că înlocuirea fostului director al Filialei ANIF Vrancea, Eugen Popa (membru PNL), a fost o operațiune fără obstacole. Nelu-Nicușor Bucur este membru PSD Vrancea și candidat din partea acestui partid pentru un post de consilier județean. Odată cu decizia încetării detașării lui Bucur de la Parlamentul României la ANIF, directorul general al ANIF nu a hotărât și înlocuitorul.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu