L-ați văzut? Un tânăr de 18 ani este căutat de rude și poliție

0
84

UPDATE   Tânărul de 18 ani a fost găsit de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani pe o stradă din localitate. (IPJ Vrancea)

Polițiștii vrânceni caută un tânăr, în vârstă de 18 ani, care la data de 5 mai a.c.,  în jurul orei  10.00, a plecat voluntar din comuna Bolotești și nu a mai revenit la domiciliu până în prezent.                                                                                                                     Poliţiștii din  cadrul Secției 9 Poliție Rurală Odobești au fost sesizați că la data de 5 mai a.c., un tânăr de 18 ani a plecat voluntar de la locuința mamei sale, situată în comuna Bolotești, și nu a mai revenit. La momentul dispariției, acesta purta pantaloni negri sau stil armată-camuflaj, tricou, hanorac cu glugă și adidași.

 Semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate: 60-70 de kg, constitutie atletică, păr negru, drept, tuns scurt, ochi căprui.                                                                                           Tânărul se numește PANAINTE SERIOJA-VALENTIN și prezintă uneori dificultăți în exprimare și de orientare în spațiu.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre acest tânăr, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Sursa: IPJ Vrancea