L-ați văzut? Poliția caută, de 3 zile, un ucrainean bănuit de uciderea unui conațional, pe un vas acostat în Portul Brăila

0
668

UPDATE   În această seară, cetățeanul ucrainean, în vârstă de 32 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de omor și trecerea ilegală a frontierei, a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, ca urmare a informațiilor operative oferite în timp real de către polițistii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brăila, în municipiul Iași. În aceste momente, bărbatul urmează a fi preluat de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brăila, în baza unui mandat de aducere și prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila. Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale. (IPJ Brăila)

În dimineața zilei de 10 februarie a.c., o persoană a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat faptul că la bordul unei nave sub pavilion internațional, acostată în Portul Brăila, a avut loc un conflict între doi cetățeni ucraineni. În urma conflictului, unul dintre aceștia a fost lovit în zona capului și a rămas fără suflare. În schimb, agresorul a părăsit imediat nava și s-a făcut nevăzut. De atunci, oamenii legii îl caută peste tot și au distribuit o fotografie cu presupusul criminal.

”Semnalmente PUYKO YAROSLAV: 32 de ani, 172 cm înălțime, 50 kg, îmbrăcat cu o geacă de culoare verde închis, blugi albaștri, capul acoperit cu fes, având asupra sa o geantă de umăr tip laptop. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sau orice alte informații de ajutor, sunt rugate să apeleze de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.”, potrivit IPJ Brăila.