Jurnalistul focșănean Dan Cruceru și alți 3 prieteni învață bărbații cum să fie tătici cu ”normă întreagă”

0
135
  1. Un proiect inedit a fost lansat de patru bărbați ajunși la vârsta maturității, căsătoriți și tătici. ”4Dads Cool” se numește proiectul de parenting, ce-și propune să schimbe mentalități și concepții despre ce înseamnă să fii tată. Proiectul este derulat de jurnalistul focșănean Dan Cruceru, acum foarte activ în domeniul bloggingului, alături de Alex Zamfir, specialist în publicitate, Cezar Ionașcu, consilier de imagine, și Daniel Osmanovici, jurnalist.

”Dan Cruceru, Alex Zamfir, Cezar Ionașcu și Daniel Osmanovici s-au gândit cum să spună lumii că nu-ți cad galoanele dacă schimbi un scutec, dacă faci de mâncare sau speli niște rufe. Asta în paralel cu locul de muncă pe care îl au. Să fii părinte e o profesie grea, care te ține în prinză cât e ziua de lungă. Cei patru temerari garantează însă că ai numai de câștigat din pariul cu noul tip de „tăticeală”. Fiecare dintre cei patru spune, pe blogul lui, despre ce înseamnă să fii tată mai bun. Iar acum și-au unit vocile în 4Dads, un proiect pentru părinți, care propovăduiește implicarea taților într-o măsură mai mare în viața copiilor.”, scriu jurnaliștii de la Libertatea. De altfel, despre acest proiect puteți citi un material amplu în cotidianul Libertatea.
Dan Cruceru s-a născut în urmă cu aproape 38 de ani, la Focșani. A absolvit cursurile Liceului Militar de la Breaza dar nu a continuat cariera militară ci s-a apucat de jurnalism și a urmat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. Dan Cruceru a lucrat, printre altele, la Prima TV și la Acasă TV. El este căsătorit cu fostul deputat PNL Cristina Pocora (acum membru CNA), împreună cu care are doi copii: o fetiță de 7 ani și un băiețel de două luni.

Sâmbătă, 23 februarie, va avea loc și primul eveniment 4dads cu public – Movieplex Cinema din Plaza Mall. ”Daniel, Cezar, Dan și Alex își propun să scoată tatăl din stereotipurile în care se zbate zilnic și să-l prezinte ca ceea ce este cu adevărat: un om minunat în reușitele și eșecurile sale, un adult cu o mare responsabilitate, primul model de bărbat pentru copilul său, care, însă, de multe ori, habar nu are ce are de făcut. Un eveniment neconvențional, cu tătici neconvenționali!”, se arată în prezentarea evenimentului.