Jumătate dintre localitățile din Vrancea, fără cazuri de infectare cu SARS-CoV-2

0
378
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării cu COVID-19 în județ, valabile pentru ziua de 8 decembrie 2021. Rata de infectare pentru Vrancea are valoarea de 0,43‰, în scădere (164 persoane infectate).
În cele două municipii ale județului, valorile ratei de infectare sunt: Focșani – 0,66 în scădere, Adjud – 0,60 în stagnare.
Localitățile cu rata de infectare peste 1,50‰ (până în 3,00‰): Bordești – 1,78 în stagnare, Broșteni – 1,72 în stagnare, Obrejița – 1,85 în stagnare.
Localitățile cu rata de infectare 0‰: Andreiașu de Jos, Bălești, Bârsești, Biliești, Boghești, Bolotești, Câmpuri, Ciorăști, Corbița, Dumbrăveni, Fitionești, Garoafa, Gologanu, Jariștea, Jitia, Mera, Movilița, Năruja, Nistorești, Paltin, Păulești, Păunești, Poiana Cristei, Popești, Răcoasa, Răstoaca, Sl. Ciorăști, Soveja, Spulber, Străoane, Tătăranu, Tulnici, Urechești, Valea Sării, Vârteșcoiu, Vintileasca. Detalii cu incidența pe localități:
DSP Vrancea recomandă în continuare vaccinarea împotriva COVID-19, cetățenii să dea dovadă de responsabilitate, să respecte cu rigurozitate normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse, în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. (DSP Vrancea)

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentProcurorul Gheorghe Stanciu, numit șef serviciu în cadrul Parchetului Militar
Articolul următorBrutăria Marco sărbătorește 30 de ani de la prima pâine coaptă pe vatră cu surprize pentru copiii din satul Clipicești